CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Tebrikler! Bizde buralar görebilecez mi!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ceyardan ziyade troll gibi. kesin wow da da trolldur irk i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sayın komuniti, sorunu olan pm atsın canlarım. Uzatmayın. Baydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Trollere laf yok uzayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulixar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Lechium guildini ve ordaki sevgili arkadaşlarımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Devamının gelmesi dileği ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Congratulations, you are now Exalted with Forum Trolls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Anlamadığım şey neden en ufak olay bile bu kadar büyütülüyor postmu kasıyorsunuz? Millette bi ego almış başını gidior diğer herkezi envy içinde zannediyor. Alan yetkilisine işini nasıl yapması gerektiğini anlatmakdan tut anlayan anladı canım moduna girene kadar.. Herkez içinde bulunduğu ortamdaki statüsünü bilsin ve bi gurubun bir forum ortamının parçası olduğunun farkında olsun içinde bulunduğunuz ortamın gereklilikleri var şaka/kakara kikiri yaptığınız gibi yeri geldiğiğindede ciddiyetinizi takının seviye düzeyini düşürmeyin iki taraflı söylüyorum tamam tartışma,çekişme hatta polemikler olabilir ama her ne olursa olsun siz bi patiye yakışıcak davranışta bulunun.Kessinlikle isimler takmalar hakaret etmeler emir vermeler gibi yanlış tutumlar içerisine girmeyin sadece kendi statünüze zarar verirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Lord Soth said: Bi counci,l ve illidan kaldı zaten devrim insallah icabına bakcaz :) hedef önemli allah yolumuzu acık etsın:) Bülent, Erdi tebrikler arkadaşlar. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Sen oynuyor musun hala Devrim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Ağustos ayı gibi bıraktım, işlerin çok yoğunlaşması ve bilumum sebepler yüzünden. Fenalık geldi oyun çıktı çıkalı raid yapıyoruz. Bıkkınlık geldi açıkcası. Kısmet AoC ya da WARu bekliyorum. Ben ve birçok arkadaşım. Topici hijack etmeyelim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Illıcari Council defeated, durgun geçen haftanın tesellisi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 geze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sempazze Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 tebrikler herkeşe! geç olsunda güç olmasın.. Tamaralailen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Tebrikler :) Celena(Catzee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 tebrikler ss deki dwarf ne öle öldürdü gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whalesfang Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 X(For The Lechium ^^ééX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 %20 de 4 healerin dc olmasına rağmen kestik emeği geçen herkese tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marcopasha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Geriye kaldı kocaoğlan... Benim şiirler ilham vermeseydi işiniz zordu B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yuruyun bea :D kım tutar sızı :D bu arada cıbıldak dwarfa selam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marcopasha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 jonywayt said: yuruyun bea :D kım tutar sızı :D Valla bizi kim tutar bilmiyorum ama Erdi seni bi tutarsa hep iyi şeyler olmayacak gibime geliyor ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 geze leçyüm. ééé Kenan paladin ile mi oynadın ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Gz herkese Volkan efe başına geleceği biliyo gelmiyo oyuna. Bi buluşmada filan kıstırmayı planlıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dün gece taximdeydik. Efe'de bizimleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Darkthrone said: Kenan paladin ile mi oynadın ? =) alper o konuya hiç girme bence :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar