Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mark Knight'ın hazırlamış olduğu bir seti çalmaktayım, yarın yayınımı yapamayacağım, dolayısıyla peşin peşin şimdi yapmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 tam bu saate gidebilecegini dusundugum bi albumu calicam, konusma yok, salak salak sarki degistirme yok, petek dincoz de yok maalesef. neyse grubun adi: bang gang albumun adi: something wrong umarim begenirsiniz, ben baya begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abicim niye dinlemiyosunuz ya harika bi album muzik zevkinize noldu sizin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yine ben... bi yandan dinliyorum bi yandan emule'den arıyorum indiricem bu albümü beğendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ^^ uygun rep karsiliginda yardimci oluruz. ben de emuleden indirdim de kastirdi az, bi kaç gunume malolmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 torrent'den buldum da seed çok az (az dediğim 1 =p) olmadı sana özel msg atarım, yardımcı olursan da çok kral rep benden sana=p edit:emule'de hiç bulmuyo bunu, gerçi bi yerden direk link bulduysan emule için bilemicem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bitti. işte album bu kadardi. dinleyen her patiye tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 çok güzel albümmüş başka bi albümleri daha varmış You isimli onu da koydum listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu yılın en efsane remixi bu kardeşim şimdiden söyliyim daha şubattayız ama kesin yıl sonundaki tüm yearmixlere giricek müthiş bir çalışma..nightwishin verdiği duyguyu ve tadı elektronik müzik halinde vermek müthiş başarı mutlaka dinleyin dinlettirin: nightwish - bye bye beatiful(orkidea remix) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çaliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dinleyen herkese tesekkurler haftaya kadar esen kalin baay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 güzel çalıon baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 istek varsa alabilirim 2 kişiden ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Sadece Alicia Keys - No One ile 0 pati dinliyor yazisinin olusturdugu siirsel durumu belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 demin brian adamstan girince açtım ben de radyoyu, ama şimdi yatmam lazım iyi geceler. edit: bryan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 HellHound said: Sadece Alicia Keys - No One ile 0 pati dinliyor yazisinin olusturdugu siirsel durumu belirtmek istedim =) evet onun için çaldım zaten ehhe..valla tam bu saatlik playlsit dönüo şu anda ama uyuodur millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Oha Penth'ten sert müdahale, sarı kart (arkadan, kayarak, kasıtlı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Şebnem Ferah Senfoni varsa içinden bi şarkı çalar mısın Penth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 euheuhe : ) yok valla, yani buldum paylasimda ama m4a formatinda calamiyorum winamp ile =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kiss:D harika sarki ya happy feetdeki daha guzel hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 haydililililili yar! boşverrrrr beee! hadeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 badem-özlem tekin dueti aka kalpsiz, guzel bi sarki ya, sevdim ben. thx penth. edit: iyiki badem guzel dedik. 1 tanesi guzel, hepsi değil :müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Orgullecida çalıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 istediğiniz küba şarkısı varsa söyleyin çalaruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar