adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ne alaka bu şimdi Merak ettim çoğu takvim 2012 de bitiyomuş hede hüde bisürü bişi duydum da şimdi iyice merak ettim. Bu konu hakkında bi kitap okumuş yada bilgisi olan insanlar bi aydınlatabilir mi beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 GÜnahlarımız çoğaldı, Allah bizi çarpacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben cevabımı aldım topic kitlenebilir isterseniz ahfaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 merak ettim aldığın cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 marduk geliyo ya işte 2012de ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ombakkombak said: GÜnahlarımız çoğaldı, Allah bizi çarpacak. cevap budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Herşey Allahtan. Hakimyiet Allahındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gilean said: marduk geliyo ya işte 2012de ondan hala gelio mu ya ? cok inatci cikti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 X-files ın son bölümünde falan bile vardı, 20 aralık 2012 diye, yada 12 aralık mıydı, öyle bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 21 aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gelicek kardeşim işte sümerliler çözmüş olayı..4-5 sene yaşayın yaşadığınız kadar.. baktınız bi bok olmuyo eh nese kafanız rahat 4 sene yaşamış olursunuz en kötü eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 mulkiyet allahindir hepiniz belese yasiyorsunzu su dunyada Allah (c.c.) nin almanyadan oglu ciziz geliyormus 2012 de o yuzden cikartiyor bizi dunyadan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eheuehue viktor yine görevde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Viktor ezdin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Marduk gelecek ..... çeşitli yakınlarımızla çeşitli işler yapacak şeklinde vecizelere dahi konu olmuş bir olay bu 2012 olayı. Gelsin patlatsın dünyayı, en çok isteyenlerden biriyim. En azından insanoğlu kendi kendini yok etmemiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lan 31 yaşına kadar yaşasaydım bari! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ben 28 de gidiyorum. İyi ki boşu boşuna sağlıklı yaşam falan yapmadan istediğimi yapmışım. Nasıl olsa genç ölecekmişiz. Yalnız ben namaza yaşlanınca başlarım diyordum, cennete gitmek kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hayır kesin bişi varsa söyleyin son yıl çok feci şeyler yapıcam ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Viktor said: Allah (c.c.) nin almanyadan oglu ciziz geliyormus 2012 de o yuzden cikartiyor bizi dunyadan :'( ya sandalyeden düşüyordum ahuahuahauhau +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kasper şımaykıldan aile şerefine yaraşır biçimde 1 seneliğine futbolu bırakmasını bekliyorum ben 2011 son çeyrekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Futbolu bırakıp dağa çıkan salak kaleci Carlos Roa değil miydi? 2000 yılında dünya yok olacak diyerekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 indimi bari şimdi dağdan 8 yıl geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ertesi yıl indi yeniden futbola döndü ama dikiş tutturamadı. En son İspanyol 3.ligine düşmüştü. (Arjantin milli takımının kalecisiyken) Sonra ne oldu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 viktor, ombakbombak hani aşırı dinciler bokunu çıkarırya, sizde tam tersini yapmıyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ciziz dan habermi aldi aciba dagda burdan ciziz a sesleniyorum bak ciziz efendi geliceksen gel gelmiyceksende soyle oyle habersiz gelinmez geliceksen delikanli gibi soylede hazirligimizi yapalim islerimizi ona gore duzene sokalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar