Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarış oyunu tavsiyesi


Overseer

Öne çıkan mesajlar

Test Drive Unlimited. Simulasyon değil, ama arcade-simulasyon dengesinde simulasyona daha yakın, her otomobil gerçeğine göre sürüş karakterine sahip, debrijay var, manuel vites desteği var vs.vs. ve büyük de bi alanda serbestçe dolanıyosun. +1 buna yani

NFS serisinin suyu çıktı her EA oyunundaki gibi, sonuncusunu görmedim halen, ama carbondan sonra pek bi umudum yok.

Colin McRae Dirt var hiç göremedim halen, ama kötü olma şansı yok ve simulasyon baya baya bu da :D çok eğlendirir kesin.

Favorilerimden, çok yeni olmasa da Toca Race Driver 3. Bir çok değişik araç türü var, cliodan 73 model Lotus GP arabasına ordan monster trucklara kadar. Sağlam simulasyondur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
Mirage said:
Röh debriyaj da var. Destekleyen oyun var mı ki?

bi sürü. saydıklarımın hepsi destekliyo. (NFS carbonda da destek vardı, heralde Pro Streette de vardır.)



destekleyen oyun cok var evet ama kademeli desteklemiyo. kavrama noktasini bir cok oyunda kullanamiyosun. ya tam basiyosun ya da cekiyosun ayagini. tam anlamiyla destekleyen cok cok cok az oyun var. gtr2, carbon, pro street axis olarak degil klavye tusu gibi destekliyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hah geldim. Çok teşekkürler liste için. Test drive unlimited almıştım zaten ve manuel vites/debriyaj olayına hayran kaldım. Gerçek hayatta arabayı kaldıramam ben. Yani pratiğim yok. Bundada aynen kaldıramıyorum. Çok süper bişiy. Hehu. Araba kullanmayı bilen kim denerse denesin gerçek gibi laaaan tepkisi veriodu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

bunda ogreniyim gidip araba kullaniyim dersen buyuk yalan olur :)


Hehe. Bunda öğrenip araba kullanmak güzel olurdu. Ama niyetim o değil.

Dediğim gibi ben sadece korkuyorum. Çünkü gerçeği ile uyuşmayan bir simulasyona alışırsam, o kötü alışkanlık bela olur başıma diye düşünüyorum. En iyisi araba kullanmaya iyice alışana kadar bulaşmamak bu durumda.

Ama gerçek ile çok büyük oranda uyumlu simulasyonlar da gelir yakında herhalde. Sonuçta uçak simulasyonları falan uzun zamandır var. Araba niye olmasın di mi? =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:
Mirage said:
Peki ne ölçüde simule edebiliyor lfs debriyajı? Ehliyet almadan önce alıp alışırsam gerçek arabada başıma bela açmasından tırsıyorum. :)


Pasha nın sölediği kavrama noktası şeysi test drive da var =]


lfsde de var ama g25 kavrama noktasini hissettirmiyo araba gibi :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...