Wayne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=sPv9rQFuXTo mage feci dövüo stormscale forumlarından aldım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hahah fena tokatlamıs da bu athene kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pure ownage :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lol zz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hahaha yarmışlar atheneyi helal valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mage kesmiş etmişte athene kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ben en buyuyum ben kralım efsaneyım dıyen paladındı sanırım ? yanlış hatırlıyo olabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ohh iyi olmuş ibişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Abi o addon ne ööle, bittim Wham, Woosh, Krunch çabuk söleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ayrıca Athene "I'm the best paladin in the world" diye gezinen bir abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Gangren said: Abi o addon ne ööle, bittim Wham, Woosh, Krunch çabuk söleyin :D abi addon deildir kendisi efeckt eklemistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bana fazla easy geldi ZZZBAM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 iyi olmus tosbağaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cok eski bi addon o, bi ara addonlara nerf geldikten sonra calismiyordu sonradan gene duzeltmis biri http://wow.curse.com/downloads/details/8305/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Comix addon Buymuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ahah harbi ezmiş adam. Bir de full fire üstüne de ironforgeda geçiyor olay xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi yannis mi goruyorum yoksa adam undead ve ironforgeda mi kesiyo adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet if de geciyo olay mage de ud. ya bu arada bilmiyorum ama athene yi ciddiye alan sanirim hic bi videosunu izlememistir. cicekciye gidip "ben merciless gladiator athene. arthas' tears lazim potion yapmak icin" yada eczaneye girip "ben dunyadaki en iyi paladin athene, raid yapacaz bandaj ve str veren potion lazim" diyen bi adam ne kadar ciddi olabilir ki "best paladin in the world" de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi kendisine öyle dediği için değerli zaten bu video: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 işte olayda zaten tam orda adam tasak geçio biriside gidip o tassagı ona yedirio bu kadar basit edit:biri bana su ekranda cıkan o wuncc warrshhhh olan deil skill sembolleri cıkan addonun ismini söleyebilirmi bide ne işe yarıor cd bitincemi gösterio yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Innuendo said: cok eski bi addon o, bi ara addonlara nerf geldikten sonra calismiyordu sonradan gene duzeltmis biri http://wow.curse.com/downloads/details/8305/ yazmistim, diger sayfada gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 iyi tokatlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Şu mage şu işi yaparken ne kadar zevk almıştır ahaha, özendim valla ne diyim, esersen öle best mest die, bi tane adam cıkar yedirir o lafları böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 innunendo o deil ekranın ortasında cıkan kullandıgı skill yada kullanacagı herneyse ne işe yaradıgını bile bilmiom addonun :P böle şefaf halde cıkan skilleri gösteren addonu dedim bi yerde daha görmüştüm galiba jamoron un videosunda o addon u tam ne işe yaradıgını falan bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 defeat of leet king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar