Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gittigidiyor gibi 2. el siteleri


Bone

Öne çıkan mesajlar

uzun süre ebay kullanıp bolca eski, kutulu, orjinal pc oyun almıştım.
ancak paypal'le (steam gibi yerlerde de çalışmıyor) kredi kartı sorunu yaşadığımdan, uzun zamandır ebay'den alışveriş edemedim.

geçen gün gittigidiyor'a baktım hıbır (ya da h.b.r. maymun) ciltleri alabilmek için. sitede direk kredi kartıyla ödeme yapmak varmış, bu yüzden çok hoşuma gitti.

ancak böyle voltron oyuncakları gibi eski şeyler, "xx çizgifilminin tüm bölümleri", fallout oyununun kutulu versiyonu vs gibi şeylere rastlamadım.
çünkü genelde, mağazadan alınan eşyalar direk satılıyor. mesela Total War oyun serisinin toplama cd'sini ebay'de ucuza bulabilmek mümkün (hatta birçok açık arttırma 1 dolardan başlıyor), ancak gittigidiyorda direk 120 ytl'ye satıyorlar. Hatta burda "orjinal" diye satılan birçok oyun korsan oluyor, veya kutusunu göndermeden sadece cd-key'i veriyor. Sırf cd-key için 50-100 milyon niye vereyim ben...
Gerçi sahaflar bulunduğu için ilginenler için ilginç şeyler var, kartpostallar, taa eskiden kalma akbaba dergisi vs...

çok çene yaptım da,
sormak istediğim şu.

Gittigidiyor gibi 2. el satış yapılan, ve kredi kartıyla direkt ödeme kolaylığı bulunan alternatif siteler var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede eskiden kutulu oyun alan adamlar zaten koleksiyon icin alan, nispeten maddi durumu iyi olan adamlardı (fallout, might and magic zamanlari :p). bu adamların 3-5 milyon kazanayim diye ugrasacaklarini zannetmiyorum. o acidan eski pc/konsol oyunu bulmak gg den ziyade türkiyede zor. bu yüzden ben zannetmiyorum gg de bulamadiğini başka bi sitede bulabilesin. ha yavas yavas türkiyede artıyor orjinal oyun sayisi bi 5-10 sene sonra ebay ayarına yaklaşiriz heralde bu kategoride. şimdi 20 ila 50 ytl arasina aldiğimiz hedeleri heralde 10 a 15 e alabilecek duruma geliriz :p.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...