Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kurmayı planlıyoruz. Hem Yeditepede okuyup hem katılmak isteyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bizde Atatürk Üniversitesi bünyesinde kurmayı planlıyoruz. Fakat çok çok amatör olduğumuz kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ula adamlar amerikan futbolu için çim zor buluyor siz buzu nerden bulacaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bende kurucam kulüp.. Gaziantep Curling klübü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Cons said: ula adamlar amerikan futbolu için çim zor buluyor siz buzu nerden bulacaksınız? Bu mesaj bana değildi heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o mesaj bütün sevenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Canımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Angelotti said: Kurmayı planlıyoruz. Hem Yeditepede okuyup hem katılmak isteyen var mı ? Yeni yeni toparlanan amerikan futbolu liginin 4 senelik bi emektari olarka umarim sizde basarili olur profesyonel tada yaklasirsiniz. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Nasıl başaracağız bilmiyorum. Herkes nasıl olcak o iş diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 varya of deli isterdim buz hokeyi oynamak tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bre kitapsızlar, bursaya tayinim çıktıktan sonra yapılır mı bu bana... bekleyin bakalım ben istanbul'a gelene kadar.... ya da takımda sağ kanatta yerimi ayırtın şimdiden... hem size buz getiririm ordan. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İnsanların paten yaptığı buz pistleri buz hokeyi takımlarına kiralanıyor. Ama ne şartlarla bilemiyorum. Sıfırdan takım kurmak, takım olmak resmi işleriyle uğraşmak salak federasyonla uğraşmak falan baya meşakatli işler kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kendime bu adamı örnek alacağım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar