Aegean Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 uni nin çoğu gitti azı kaldı seneye bitiricem hayırlısıyla biter bitmez de askerliği aradan çıkarayım istiyorum fakat kafama takılan bişey var. ciddi bi sakatlığım söz konusu iki omzumda yalama olmuş durumda sürekli girip çıkıyorlar(hapşurarak bile çıkardığım oldu o derece diyim) beni askere kabul ederler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sportif faliyetlerde cıkıyormu omzun? şınav? agır canta taşırken cıkıyormu yada acıtıyormu vs? alırlarmasa başı yaptırırlar belirtirsen büyük ihtimal muanede bişi söylemezsen gidersin normal bi şekilde yaparısn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 omzun çıkıncaya kadar çalıştırırlar söyleyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 arkadaşım şırnakta kırmızı hatta asker.burda topal adam bile var dedi.hiç şansın yok.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ot yolarken yada patates doğrarken çıkıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Kac bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ver elini yurt dışı. yapamazsan her türlü alırlar askere, bi rapor verirler revirden sonra geri planda takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 askerlik öncesi genelde uyduruk bi muayene yapıyolar oraya elindeki film rapor gibi şeylerle gidersen askeri hastanelerden birine sevk edebilirler ordan gelen rapora göre işlem yapılıyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Cintonik said: arkadaşım şırnakta kırmızı hatta asker.burda topal adam bile var dedi.hiç şansın yok.:) ahaha o deilde sıçtın anlican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Llama said: omzun çıkıncaya kadar çalıştırırlar söyleyim : ) ehehe süper laf. Raporunla git hiçbi bok yapamazlar.Seni silahçı neyim yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Git rapor al askerlik yapmazsın. Sen belirtmezsen muayenede anlamayabilirler ve askere alırlar. ASkerde omzun iki üç kere çıkarsa erken terhis ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yok öyle bişey taşırken filan çıkmıyor. yani sportif faaliyetlerde de değişiyo yani gücüm kuvvetim yerinde düzenli sporumuda yapıyorum da kollarımı açmam gereken faaliyetlerde bulunamıyorum malesef, ne biliyim bi basketbolda rebound almaya kalksam veya bi taş filan atmaya kalksam çıkıyo direk. ben zaten askerliği yapmak da istiyorum da acemilikte iyice zorlayıp platin çiviyi yemekte var bide bunun sonrası var 1 ay kolunu kullanamayıp üstüne bide kasların iyileşmesini beklemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Arka plan askerlik yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Aegean said: yok öyle bişey taşırken filan çıkmıyor. yani sportif faaliyetlerde de değişiyo yani gücüm kuvvetim yerinde düzenli sporumuda yapıyorum da kollarımı açmam gereken faaliyetlerde bulunamıyorum malesef, ne biliyim bi basketbolda rebound almaya kalksam veya bi taş filan atmaya kalksam çıkıyo direk. ben zaten askerliği yapmak da istiyorum da acemilikte iyice zorlayıp platin çiviyi yemekte var bide bunun sonrası var 1 ay kolunu kullanamayıp üstüne bide kasların iyileşmesini beklemek var. muayene olurken söylersin görevli doktora hocaaa omzum daha önce 4 5kere çıktı fln doktor da gerekli hastaneye sevkeder kanımca çünkü genel muayenede genel şeylere bakıyorlar 2 gözü 2 eli var yumurtalar yerinde fln :F -benim bildiğim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eheh 4-5 olsa keşke ikisi toplamda rahat 100 kereden fazla cıkıp girmiştir eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Hocam şöyle düşün; Dağlıca'dasın çatışma anında omzun çıktı ateş edemedin esir düştün. Dönüşte vatana ihanetten yargılanacaksın :) Bence rapor al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Aegean said: eheh 4-5 olsa keşke ikisi toplamda rahat 100 kereden fazla cıkıp girmiştir eminim :) abi çıkar koy bi kenara o zaman, git askerliğini yap gel yine takarsın geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 eheh senin dediğinde cok doğru vala da neyseki kendim takabiliyorum :) neyse daha vakit varda aklıma takılmıştı saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 abi 100 kereyse meme yapmıştır meme sanayide zımpara atarlar birşeyin kalmaz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar