Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik hakkında bi soru

Aegean

Öne çıkan mesajlar

uni nin çoğu gitti azı kaldı seneye bitiricem hayırlısıyla biter bitmez de askerliği aradan çıkarayım istiyorum fakat kafama takılan bişey var. ciddi bi sakatlığım söz konusu iki omzumda yalama olmuş durumda sürekli girip çıkıyorlar(hapşurarak bile çıkardığım oldu o derece diyim) beni askere kabul ederler mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bişey taşırken filan çıkmıyor. yani sportif faaliyetlerde de değişiyo yani gücüm kuvvetim yerinde düzenli sporumuda yapıyorum da kollarımı açmam gereken faaliyetlerde bulunamıyorum malesef, ne biliyim bi basketbolda rebound almaya kalksam veya bi taş filan atmaya kalksam çıkıyo direk. ben zaten askerliği yapmak da istiyorum da acemilikte iyice zorlayıp platin çiviyi yemekte var bide bunun sonrası var 1 ay kolunu kullanamayıp üstüne bide kasların iyileşmesini beklemek var.
Sosyal ağlarda paylaş

Aegean said:
yok öyle bişey taşırken filan çıkmıyor. yani sportif faaliyetlerde de değişiyo yani gücüm kuvvetim yerinde düzenli sporumuda yapıyorum da kollarımı açmam gereken faaliyetlerde bulunamıyorum malesef, ne biliyim bi basketbolda rebound almaya kalksam veya bi taş filan atmaya kalksam çıkıyo direk. ben zaten askerliği yapmak da istiyorum da acemilikte iyice zorlayıp platin çiviyi yemekte var bide bunun sonrası var 1 ay kolunu kullanamayıp üstüne bide kasların iyileşmesini beklemek var.

muayene olurken söylersin görevli doktora hocaaa omzum daha önce 4 5kere çıktı fln doktor da gerekli hastaneye sevkeder kanımca çünkü genel muayenede genel şeylere bakıyorlar 2 gözü 2 eli var yumurtalar yerinde fln :F
-benim bildiğim-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...