Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
temmuz başında judas prieste ve whitesnake gelme ihtimali varmış %90 diyorlardı,bu temmuz bomba olucak gibi para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden
Mesaj tarihi:
Ben gelmelerini istemiyorum, gelirlerse çünkü ayıp olmasın diye bilet ve yol parası domalmış olcam.Boşu boşuna ekonomik sekte gerek yok.Ama gelirlerse gelicem,kötü bir koşullandırma =[.
Mesaj tarihi:
S-H said:
temmuz başında judas prieste ve whitesnake gelme ihtimali varmış %90 diyorlardı,bu temmuz bomba olucak gibi para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden

Bunların hepsini bir festival bünyesi yapsalar da yakın tarihse,aradan çıkarsak eğlensek falan.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
S-H said:

Bunların hepsini bir festival bünyesi yapsalar da yakın tarihse,aradan çıkarsak eğlensek falan.

hepsini aynı anda şahsen benim bünyem kaldırmaz.
ayrı ayrı gelsinler, heyecan olsun, festival havası olsun.
eğer böyle olursa arkadaş ortamı kuramadan sadece grupları dinleyip headbang yapmak zorunda kalırım :(
Mesaj tarihi:
ya galiba harbi harbi geliyorlar ben burada haberi okuduktan sonra pena müzikte cd alırken cenk abiyle konuştum oda geliyorlar dedi bitmiştir benim için paramı biriktirmeye başladım :D
Mesaj tarihi:
opeth bi daha gelmesin
yaş ortalaması 13 olan ve tek bildikleri opeth şarkısı demon of the fall olan , müziği değil sözleri değil dıstorşını seven , dıstorşın kesilir kesilmez yandaki hatuna yazmaya başlayan seyirci önüne cıkmasın opeth
cıkarsada yenimelekte cıkmasın , düğün salonunundan çalıntı ışıklandırma onunde havasız bogucu iğrenç ses sistemli , akustiksiz o bok mekana

opeth türkiyeye gelmesin
pls
bunu cok rica ediyorum

metallica gelsinmi ? gelsiiiiiin , gelcek olan grup ne kadar metallica , cok değil , olsun , gelsin...
Mesaj tarihi:
metallica'da stadı doldurcak o kadar çok şey var ki...
türkiyede çoğu insanın rock ve rock tabanlı müzik kültürünün temelini bu adamlar oluşturmuş.saygı duyulması gereken geçmişleri var...onlardan sonra piyasaya çıkan o kadar çok grubu etkilediler.
müzikleri ne kadar değişirse değişsin herhangi bir şarkılarını duyduğumda onlar olduğunu anlayabilirim.

e daha nolsun...
Mesaj tarihi:
Dünyanın en büyük grubu gibi çok göreceli bir soruda bile istatistik tutarsak yüksek yüzdelerde Metallica cevabı alacağımız bir ülke burası.Ve bu grup yıllardır uğramıyor buralara,stadyum fena dolar.
  • Yeni Oluştur...