Creus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oha purple a gel produksiyon nası olcak acaba of bende çalışırım bunda şimdi
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 temmuz başında judas prieste ve whitesnake gelme ihtimali varmış %90 diyorlardı,bu temmuz bomba olucak gibi para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ben gelmelerini istemiyorum, gelirlerse çünkü ayıp olmasın diye bilet ve yol parası domalmış olcam.Boşu boşuna ekonomik sekte gerek yok.Ama gelirlerse gelicem,kötü bir koşullandırma =[.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 S-H said: temmuz başında judas prieste ve whitesnake gelme ihtimali varmış %90 diyorlardı,bu temmuz bomba olucak gibi para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden Bunların hepsini bir festival bünyesi yapsalar da yakın tarihse,aradan çıkarsak eğlensek falan.
taz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 gidilir mi sizce o konsere? herkes gidecek... :
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Herkes gidecek tabi,stadyum nasıl dolacak?
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 taz said: gidilir mi sizce o konsere? herkes gidecek... : yesinler.. ay ter mer kokar şimdi orası:S
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 BulletRide said: S-H said: temmuz başında judas prieste ve whitesnake gelme ihtimali varmış %90 diyorlardı,bu temmuz bomba olucak gibi para biriktirmeye başlamak lazım şimdiden Bunların hepsini bir festival bünyesi yapsalar da yakın tarihse,aradan çıkarsak eğlensek falan. hepsini aynı anda şahsen benim bünyem kaldırmaz. ayrı ayrı gelsinler, heyecan olsun, festival havası olsun. eğer böyle olursa arkadaş ortamı kuramadan sadece grupları dinleyip headbang yapmak zorunda kalırım :(
Tal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 konsern inönü stadında olması bekleniyor ama yinede hiç resmi bişey olmaması :S insanı korkutuyor açıkçası
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ya galiba harbi harbi geliyorlar ben burada haberi okuduktan sonra pena müzikte cd alırken cenk abiyle konuştum oda geliyorlar dedi bitmiştir benim için paramı biriktirmeye başladım :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 patlar... Her yıl bu zamanlarda çıkar zaten metalika geliyo haberi, düzenli olarak.
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 biletlerimi hazırliim :D gerekli yerlere haber uçurdm :)
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 attending. dsfdsf o değilde opeth bidaha gelsin lan :P
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 opeth bi daha gelmesin yaş ortalaması 13 olan ve tek bildikleri opeth şarkısı demon of the fall olan , müziği değil sözleri değil dıstorşını seven , dıstorşın kesilir kesilmez yandaki hatuna yazmaya başlayan seyirci önüne cıkmasın opeth cıkarsada yenimelekte cıkmasın , düğün salonunundan çalıntı ışıklandırma onunde havasız bogucu iğrenç ses sistemli , akustiksiz o bok mekana opeth türkiyeye gelmesin pls bunu cok rica ediyorum metallica gelsinmi ? gelsiiiiiin , gelcek olan grup ne kadar metallica , cok değil , olsun , gelsin...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ne varki abi bu metallicada stadı doldurucak.
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 metallica'da stadı doldurcak o kadar çok şey var ki... türkiyede çoğu insanın rock ve rock tabanlı müzik kültürünün temelini bu adamlar oluşturmuş.saygı duyulması gereken geçmişleri var...onlardan sonra piyasaya çıkan o kadar çok grubu etkilediler. müzikleri ne kadar değişirse değişsin herhangi bir şarkılarını duyduğumda onlar olduğunu anlayabilirim. e daha nolsun...
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Dünyanın en büyük grubu gibi çok göreceli bir soruda bile istatistik tutarsak yüksek yüzdelerde Metallica cevabı alacağımız bir ülke burası.Ve bu grup yıllardır uğramıyor buralara,stadyum fena dolar.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 metallica doldurmayacakta ben mi doldurucam.
Öne çıkan mesajlar