Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Geleneksel Paticik Paintball Turnuvası (Ankara) Karar Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğlencemiz batsın kıçımız donacak gibi his var içimde ama neyse :-P[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
olsun asker adam dayanır böyle şeylere hem siz universitelilerin askerlik uzak değil, antreman farzedin :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...

[Bu mesaj Aegean tarafından 27 January 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lool süper moral veriyosun saol :)
utanmasan askere yollarsın bizi be şimdi haha[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Mesaj tarihi:
göndermemi dayı ayıpsın :P[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
dediğim gibi tekrar hsatalanıp aksırıp tıksırmak yemiyo ( e biraz ekonomik açıdanda kasamam şu durumda yeni bi sür şey alamam lazım) ama gelcem size moral veririm ben kenardan[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Kesini geliyorum.Yanımda 3 tane de arkadaş olacak(pacos da dahil).4 kişiyiz yani :).Bu arada birşey aklıma takıldı.Yiyecekleri biz önceden alıp getireceğiz diye biliyorum,doğru di mi?[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Mesaj tarihi:
adam eksik mi? 1 kişilik yer varsa geleyim[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Mesaj tarihi:
adam eksik olsun olmasın sen genede gel sin.
yiycekleri işte buluşmaya gelirken yanınızda getirin mangal yapcaz işte ;) supermarketler kaçta acılıyor tam bilmiyorum ama bulusmaya gelirken de alabilirsiniz sanırım yani bulusma noktasına geldiğinizde elinizde et olsun :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
-McFrenzy(belki +2-3)
-Sin
-Bonecrusher
-sanerixx
-Aegean
-bravecik
-Angelfire (+2-3 kişi)
-wanderer1985
-psx takımından en az 3-5 kişi orda olur
-magic
-bonepart
-azmodai
-homoid
-prodigy(+2 kişi + belki extra 2)
-codmaster(+3 kişi)
-boccob(+4 kişi)
bide belki kharon olcak
son liste budur arkadaşlar şanssızlık oldu çoğu kişinin gelememesi gelip de oynamak istememesi :p gün ve azmo korkuyosanız açık açık söyleyin abicim yok param yokmuş yok hastaymış sudan bahanelere gerek yok :p (vala ben bu lafın altında kalacağıma gelip oynardım yane :D) neyse yine var bi 25-30 kişi :)
bide sanerix abi, wanderer kesin geliyo dimi? topice yazmadı hiç bişiler mrk ettim :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep

[Bu mesaj Aegean tarafından 27 January 2004 04:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya işte fedakar organiztörünüz bu saatte bile uğrasıyo bunlarla!!! (yalan nfs:u nun basından anca kalkabildi :P)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 27 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
benı yazmayın kadroya ama ugrarım heralde o gun onemlı baska bısı ısım var :/

zeg gel ya uzun zamandır gorusemedik gorusmus oluruz[signature][hline]Sne v'Knox,
Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts...
Still Prog: Merchant & Fencer
Next: Swordsman & 3rd holo

Mesaj tarihi:
hmm ben genede üstüme giycek sıkı bişilerle hazırlıkli gelimde parada bluurum işallah[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 26 January 2004 19:10 tarihinde demiş ki:
Olabilir de zor oluyor. Alır herkes kendi etini, ama sonra mangalda karışırlar. O boccob un sucuğu öteki bone un pirzolası diye kimse ayrım yapmaz o açlıkla pişen eti alır adam direk :D

Acep yiyecek olmasa mı?

yerim ben hepsini euheu
geçen sefer de herkes birsürü şey getirdi isteyen istediğini yedi ne güzel..[signature][hline]I'm stuck in this game.
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 26 January 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar şimdi bonepart la magic in tren saatleri iyi, ama sabah saat 8 de onları ya gardan alıp saat 10 a kadar onlarla oyalanabilcek birileri yada oraları iyi bilen ve onları trenden inince kızılaya yönlendirip, kızılayda da 1-2 saat geçirebilcekleri bi yerlere yönlendirebilcek birileri lazım, bide bone orta halli bi otel dedi :)

ben alırım saat 8de..
ama nerden alcam eheh tren garı nerde bilmiyorum trenle hiç gitmediğim için..

kızılayda ykm'de 10.30'da mı buluşçaz?

soulbringer da gelcekmiş ama bilmiyormuş nasıl gelceğini o yüzden vaz geçtim ben de gelcem kızılaya..
yardım ederim size :)[signature][hline]I'm stuck in this game.
Mesaj tarihi:
Aegean sil beni kardeş. Dersanem var o gün. 2 haftadır asıyom çarşambaları. bi daha asarsam öldürecekler (hocalar da ). Dersin ilk 20 dak. direk ispiyonluyolar oğlunuz yok diye[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
bone tren garı nerde bak şimdi arabayla gittiğni farz edelim bulvardan aşağı doğru gidiyosun sıhhiye köprüsünü geçiyosun az ilerde bi tane daha köprü var o köprüye yoncayla çıkıyosun sonra bi süre dümdüz gidiyosun, gençlik parkı nın o taraflarda, istasyona giden otobüs ün hangisi olduğunu bulmaya çalışıyorum bende şu anda sölicem[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
ya ben bi kere gitmiştim opera-xxx otobüsü gidiyo gibi hatırlıyorum da neydi ya?[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
yapma be frenzy gelseydin babs ya, neyse izin koparabilirsen bekleriz :) gralsın aslansın bone yardımsever bone :P :)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
bu nasıl iştir ya ego.gov.tr açılmıyo pff[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
Bu nasıl memleket kardeşim ya mavi masayı aradım, ordan bi numara verdiler aradım, ordan başka bi numara verdiler, onu aradım amca tren gölü anlayınca derdimi anlatmak iyice zorlaştı, ama yılmadım istasyon kelimesini kullandım anladı, fakat o da farklı bi telefon numarası verdi, onu aradım ve nihayet bana sincan otobüslerinin gar ın önünden geçtiğini söyledi bir başka amcam 420-421 nolu otobüsler önünden geçiyo dedi oh bre. bone sen yinede otobüslere binerken sorda ;)[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
soon we'll sleep
Mesaj tarihi:
said:
wanderer1985, 27 January 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
rise of the boyaci krallar olcak olm yarin :)

Ted Team olarak ordayız yine,yeni transferler var tabi Azmo ve Zegna olmayınca :).Ben,pacos,pacos'un kardeşi ve bir başka arkadaş daha olacak.Sanırım 1 kişi daha lazım,Bone'u alırız :).Bilemiyorum "boyalı" krallar mı olursunuz boyacı krallar mı hehe ;-)[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 27 January 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
yapma be frenzy gelseydin babs ya, neyse izin koparabilirsen bekleriz :) gralsın aslansın bone yardımsever bone :P :)

Bu gün bi daha denicez bakalım. Zaten okul açılsın ilk işim benim 2 haftadır asmama sebep olan kişileri pataklamak :)))[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
  • Yeni Oluştur...