MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 şimdi bunu yapana hayvana ne kadar ceza vericekler? yok indirimmiş , iyi halmiş afmış diye en fazla 15-20 yıl sonra insanların arasına bi daha salıcaklar ve bi daha aynı şeyi yapıcak. insan haklarıymış? ulan bunu yapan zaten insan değil ki ne hakkı olucak. bu adam ceza evinden çıktığında aynı şeyi yapmayacağını kim garanti edebilir? ister faşistlik densin ister başka bir şey konsun adına, ben böyle insan kılığındaki hayvanlara toplum güvenliği açısından idamı gereklilik olarak görüyorum. umarım içerde de ona kayar diğer mahkumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 8.5 ay nasıl farkedilmez bu iş? Karın ağrısı diye gidip hamile olduğunu nasıl öğrenir bir insan? 11 yaşındaki kıza nasıl kadın gözüyle bakılır? İdam kalkmamalıydı. Kazanılan vergilerle bu insanımsılara yemek yedirilecek, hayatı boyunca bakılacak bir de. Yazık valla, bunlar için mi çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 böyle adamların çüklerini kesip ellerine vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 cocacola said: böyle adamların çüklerini kesip ellerine vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 diyecek laf arıyorum, bulursam mesajımı editlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bir video izlemiştim çocuklara tecavüz eden sapıgın tekini bildigin kazıga oturtuyolardı aynısını bu şerefsize yapmalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Küçücük kız nasıl doğuracak o bebeği... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 4 yaş daha beklese hamile kalmak için oscar'a aday olabilirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 raw power said: Küçücük kız nasıl doğuracak o bebeği... :( Sezaryenle falan alırlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ohaa yazık yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Ne saçma 8.5 ay bir sürü belirtiyi hiç mi sallamamışlar. Senaryonun tüm oyuncularına yuh çektim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sallamamaları bence doğal. 12 yaşında kız yahu, hatta 11 yaşındaymış bi süre tahminen. Kimin nereden aklına gelir hamile kalabileceği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar