Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oynadıgımız sunuculardakı oyuncuları daha iyi tanıyabilmek,scammerları falan afişe etmek için böyle bir list oluşturulmasını talep ediyorum bölüm modlarından.mesela ufak bölümlere ayrılır diyelim partyden devamlı çıkan a kişisi var.b kişiside herseye need gitmis. a - P b - S şeklinde sunucu sunucu liste olusturulur bu listede gördügümüz adamıda önceden tanımıs oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 naptin ya :D gruba girmeden önce patiye girip liste mi kontrol edicez? ııh olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bılmem bır an basarılır olur gıbı geldı bana ama takdır yonetımın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yönetim istifaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Çok pis Needlerim, acımam lootlarım, kıyarım doğmamış yetimin hakkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 naming and shaming policy e aykırı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 isim deiştirme dalgası cıktıgından beri o yalan oldu usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 isim değiştirsen bile kalıyorsun friend&ignore listte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 eskiden bi mod vardı, karşıdaki oyuncunun portresine kurukafa ya da kalp iconu ekleyebiliyordun. aradan geçmiş 1 sene belki elemanın üzerinde kurukafayı görünce anlıyordun ama geçmişte bi şerefsizlik yaptığını. bu mod sık güncellenen ortak bi db ye atılsa olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 diggkarma kullanın daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Chiptech'i yazın liste başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 huun said: eskiden bi mod vardı, karşıdaki oyuncunun portresine kurukafa ya da kalp iconu ekleyebiliyordun. aradan geçmiş 1 sene belki elemanın üzerinde kurukafayı görünce anlıyordun ama geçmişte bi şerefsizlik yaptığını. bu mod sık güncellenen ortak bi db ye atılsa olabilir gibi. evet ya bende kullanıyordum bunu böyle levellarken pislik yapmış bir adamı ilerde hatırlayıp bende ona gıcıklık yapıyordum eheh sadece blacklist değil birde like kısmı vardı ordan da yardım edeceğin adamları anlıyordun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Fin said: isim değiştirsen bile kalıyorsun friend&ignore listte :< olmadı server deiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar