Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev arkadaşı

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

Aykan said:
BUrda bi arkadasın ev sorunları vardı Odasına türk bayragı felan asmıstı 2 kızlamı ne kalıodu Kİmdi o
buyrun benim

not: o topiği sildirttim ben, burayı keşfeden bir takım kişiler, topiği malum şahıslara ispiyonliyacaktı, son anda sildirttim asdas
edit: o bayrak muhabbetli topikten evvel de bi topik daha vardı, "2 kızla yaşamak - erkeğim" diye. patinin şaheser efsane topiklerinden biri olmuştu, orda dönen geyiği hiç unutmacım .. ama o tpii de sildirmiştim asda. topikte kız arkadaşlarla evde iç çamaşırlarımızla vs dolaştıımızdan bilmem neler kadr herşeyi tü ayrıntılaıyla yazmıştım, fakat akabinde o dönemki sevgiliin de patiyi keşfetmesi üzerine aciliylen yalva yakar sildirttim topiği ffs.. bu gün bakorum da lan keşke sildirtmeseymişim, naslsa ayrılcaktım bi gün. :(
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
bende soyluyorum

istanbulda adam akilli bir semtte(bogaz manzarasi degil guvenli normal bir semtte) 200 milyona aylik kopek klubesi bile bulamazsiniz

istanbul burasi alincak bir sey yok

Ortaköy'de arkadaşım dubleks çatı katında mis gibi dairede oturuyor.Aylık 600 ytl pazarlıksızdı,550'ye düştü 3 kişi kalıyorlar ayda 200 ytl'den daha az vermiş oluyorlar yani.
Nişantaşı'nda 900 ytl'ye geçen sene kalıodu arklarım 4 kişi 4+1 ev.Bu da adam başı 200'den az.
200 ytl kira demedim ben,adam başına düşen kira miktarı bu.200 ytl'ye ev bulamaz tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
kermit said:
Fly said:
2 odada 5 kişi kalıyor, kişi başı aylık 1400 ytl. su elektrik falan dahil sadece. odalar standart çocuk yatak odası gibi.

(benim kaldığım evin az ötesindeki bir özel yurt)

gelmemeli öyle bir şey, tavan yapar kira fiyatları.

1400 ylt ?
vay be
uçmuş la
ben tek başıma 1400 ytl ye 7 ay kira öderim eve çıksam.

1400 ytl ye 7 ay anca köpek kulübesi kiralarsın..

ben 1400 ytl ye başka şeylerde yazarımda buraya şimdi ağzımı bozdurma itlik yapmanın alemi yok.
gerizekalı adam sinirlendirdi beni ya 1400 ytl ye 7 ay kalırım evet
istanbulda değil
benim öğrenci olduğum şehir farklı senin düşündüğün yer farklı
200 milyona ev bulabiliyorum yakıt içinde değil ama
hatta tek kalıcam dediğimde daha bi indirim yaparlar. çünki fazla kişi demek ev sahibine şikayet demek komşulardan. evin içine etmek demek vs vs.
köpek möpek laflarına dikkat et adamı çileden çıkartmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Uwww kavga oley ^^ .

Hani otu botu söylenmişte ev arkadaşının ekonomik seviyesi seninkinede yakın olmalı. Eninde sonunda bir şekilde bu seviye farkı dışavuruluyor ve kavga çıkabiliyor.

Ayrıyetten Faşist Black Metalci almamalı eve. Günde 9 öğün dayak atılası insanlardır bunlar. Hele bi de genellikle rap dinliyorsan.

O yüzden bulsanda iyice sorgula bunlarıda :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...