Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bornova taraflarında ev tutmayı planlıyorum ege ünideyim. öğrenci olunca mantıken ev arkadaşı arıyorum. şu andada evdeyim fakat ev arkadaşlarından bıktım resmen varsa ev arkadaşı arayan bir konuşalım falan ayrıca bu topikte ev arkadaşlarının piçlikleri topiği olsun falan böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aldığın sucukları yiyip, hiç başka sucuk almıyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 -Uzun saçlı bir ev arkadasın vardır lavaboya döker saçlarını -Tuvaleti kullanır sifonu çekmez -Pis boxer ı vardır kapı üstüne asar eve gelen arkadaslarına rezil olursun -Gecenin bir yarısı anathema ya da müslüm e bağlar son ses öldürmek istersin -Tanımadığın insanlar yatağında çiftleşir titizsen eğer yerde yatmak zorunda kalırsın -İnternet bağlantını ed2k ya da torrent gibi programlarla sömürür bunlar en basitinden bir kaç örnek ama benim 3-4 ev değiştirmeme yetti de arttı desem yeridir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 benim bornovada yurtta kalan bir arkadaşım var eve çıkmayı planlıyordu ona bir sorayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Letsgetthesunshine said: -Uzun saçlı bir ev arkadasın vardır lavaboya döker saçlarını -Tuvaleti kullanır sifonu çekmez -Pis boxer ı vardır kapı üstüne asar eve gelen arkadaslarına rezil olursun -Gecenin bir yarısı anathema ya da müslüm e bağlar son ses öldürmek istersin -Tanımadığın insanlar yatağında çiftleşir titizsen eğer yerde yatmak zorunda kalırsın -İnternet bağlantını ed2k ya da torrent gibi programlarla sömürür bunlar en basitinden bir kaç örnek ama benim 3-4 ev değiştirmeme yetti de arttı desem yeridir =) ahaha cok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 benimde ikinci değiştirdiğim ev bu.. 3 kişi kalıyoz birinde problem diğeri problemli problemi olanın yaptıkları böle manita gibi herif abi adam. geliyo mesela ders çalışıyorum diyelim odamda giriyo içeri nabıon lan diye ders çalışıyorum diyip yine kitaba dönüyorum 2 gün konuşmuyo benimle mesela duvara işiyo. şaka diil. faturaları fazla söylüyo. adamı ayak üstünde .ikmeye çalışıyo. ertesi gün finalim var 4'te uyumuşum zaten çalışmaktan adamın gitar sesine uyanıyorum gidiyorum kapar mısın? falan yok böyle iyi diyip devam ediyo. 2 kere sigortayı kapadım uğraşılacak gibi diil yani daha neler nelerde baydım artık mk 25 yaşında adam erkek bide... düşüncesizlik örneği bi herif nasıl sinirlendiysem mutfak setinin mermeri bile elimde kaldı mk en son.. saldırsam ölecek bide çıldırmaktan sıkıldım mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hakkatten sağlam sabır varmış sende hani ben boxer olayından dert yanıyordum işeme muhabbeti olsa ç.künü keserdim büyük bir ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 5 senelik arkadaşla aynı eve çıkılmaz en yakın arkadaşlarımdan biridir resmen arkadaşımı kaybettim bide (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 BUrda bi arkadasın ev sorunları vardı Odasına türk bayragı felan asmıstı 2 kızlamı ne kalıodu Kİmdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 İyi dayanmışsınız hakkaten. Yaw yapsalar ya şöyle tek kişilik ufak ufak evler, öğrencilere yönelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bornovada nerde oturyorsun şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 harbi helal olsun =) duvara işemek ne demek lsdfkjg kediler için konulan kumlardan koysaydın belki oraya işerdi fdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bornova sıcak memleket yaw nası kalcan orda yazın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ehe 2 hafta sonra kıbrısta yurtta yanıma kim gelcek bakalım. antepli bir arkadaş gelmişti, laptopta şarkılarıma falan baktı her açtığı şarkıda way a.k, hay allah belanı versin senin gibi şeyler söyledi ( baktığı gruplar bg,within temptation falan dı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oturduğun semtte üniversiteye gitmek>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aileden uzakta olmak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 son pizza dilimini yiyen ev arkadaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 said: kapar mısın? falan yok böyle iyi diyip devam ediyo. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Aykan said: BUrda bi arkadasın ev sorunları vardı Odasına türk bayragı felan asmıstı 2 kızlamı ne kalıodu Kİmdi o dragon du galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben şu anda anasının buca'sında kalıyorum bu tiplerin yanında.9 eylül'deler zaten onlar eve çıkacaktı bende geçen sene çük gibi ortada kaldığımdan 'lan olm bende geliym' diyerek hayatımın hatasını yaptım. şimdi kesin bornovada ev tutacam yüzde 1000 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bunları okuyunca ilkokuldan beri tanıdığım arkadaşımla kaldığıma şükrettim, evet. Vingthor said: duvara işiyo. şaka diil. nası yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi duvara isiyo ne demek ne duvarina isiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 tuvalette fayanslar beyaz...klozetin arkası çürük sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 0_o tbr brv o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 biriyle (en yakın arkadaşımla bile) eve çıkacağıma tek başıma kutu gibi bi eve çıkarım daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar