kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 aga buluşmaları pazartesi yada perşembeye alın gidin mcdonalsa türkcell hattı olan vardı sonuçta genç tükcell şifresi bulun 10 kişi gidiyosanız 5 tane bulun birbirinize menü ısmarlayın ne güzel hatta abartın herkes 3 er tane yesin felan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yeni uyandım sfdsf,gelemedim oyüzden.Bolca eğlenmişinizdir umarım :) ne var la alla allaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 buluşmanın son demlerine yetişebildim. mekan: bilkent servisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Abi gene bir efsane bulusmaydi.. Dadasnikof'un kööööözz diye bögürmesi mi... Yoksa ismini aciklamak istemedigim bir insanin, burger king'e girip, 1 mayonez, 1 sarmisakli mayonez, hmm bi de sunun ( ketchup'u gosterir ) yerine bi haydar ( Hardal demeye calisir ) Kasiyer : Osman versem ???? Baluu : ?!!! :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 cs deki taktiklerimi tescilleticem yeminlen! olmuyo çalmak aa :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bonec'i bekledik yaş ortalamasını büyütsün diye olmadı ama dsfdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benden sora naaptınız...? bu arada lex kapısıyozmu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Abi olay soyleydi.. Seyir kafe internet kafe burger king grup 2 ye ayrilir bi kismi içmeye diger kisim bilkent sonra ev. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 marco'nun kalkarken cebinden düşen bombayı hatırlatmak istiyorum dSIFDJSAGOKSD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 of of.. Abi efsane ya, o kesfi yapip akabinde nasil koptugumu kelimelerle anlatamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Baluu said: Abi olay soyleydi.. Seyir kafe internet kafe burger king grup 2 ye ayrilir bi kismi içmeye diger kisim bilkent sonra ev. :) hemen akabinde bilkent ahalisyle ringde bir ek buluşma gerçekleşti. affettirdim öyle kendimi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hayir ben seni görmedim, affetmiyorum. .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bırak ya görüp napıcan bizimde karşımıza çıktı zaten son anda hayırsız herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 olm bugünün bombası y semihti. adam geldi 1 saat kedi hesaplaması yaptı. -1 ini ona versem -2 dişi kalır -kaç tane çıkarır -onu onunla çiftleştirsem -viskiyi dinlendirsem olm ama problemi çözdüm. 1 kedi tasarruftasın beni dinlersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bi efsane daha:D ben spastik kerim...:D kızma lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kingpin said: marco'nun kalkarken cebinden düşen bombayı hatırlatmak istiyorum dSIFDJSAGOKSD. ne var lan her erkegin cebinden duser onlar yokmu sende?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oha ne düştü? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Alcadras said: oha ne düştü? :d şşş sus :D fazla karıstırma oraları..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ahuahu karıştırma tabi, adam yorgun cevaplamakla uğraşmasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 lol resim yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 larakende var. gelince ul eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 MarcOConner said: ne var lan her erkegin cebinden duser onlar yokmu sende?:D cüzdanda taşıyordum ben sonra bıraktım şekli şemali kayıyor diyecem iyice afişe olcak asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 abi adam eryaman'a gitti yani, ne gotursun bi demet cicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 lol resim yok mu derken... yani... (şaka lan şaka) pas attım espiri yapın diye lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 o değilde black lupin'i şenol ipek'e benzeten bi ben mi varım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar