kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 iptal buluşma falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Kusura bakmada laracan,para yaşamak için gereken en önemli gereksinimlerden birisi.Mesela önceki buluşmalarda parası olmadığını söyleyerek gelmek istemeyen birisi daha vardı,ismini vermicem,gelmek istemedi arkadaşım.Demekki parası olmayanın bulusmaya katılma zorunluluğuda yok,parana göre yaşama durumu diye bi olay var yada.Netekim yakın dostum olduğundan,parasını ben verdim ve katıldı bize.Benim ayda yılda gördüğüm ve hatta hiç görmediğim tanımadığım adamları görebilmek için paramda olmayabilir belki,giderim çokta bişey yeyip içmek zorunda değilim."ne para harcicam ayda yılda göreceğim adamlara" diyosan zaten gelmezsin bulusmaya haksızmıyım?Kusuruma bakma ama,madem ayda yılda gördüğün adamlara verecek okadar paran yok,benimde ayda yılda gördüğüm ve tanımadığım adamlara verecek param yok. Konumuz pek para değildi ama,bahçelide oturduğunuzda vereceğiniz para 3 yada 5 lira daha fazladır kızılaydan arada dünya fark yok yani.Ha üçün beşin hesabını yapıyosanız diyorum,ben çekerim problem değil. Onun dışında tiki mekanı nedir yahu?Tiki diye bi kavrammı kaldı allaşkına.Benim dediğim olay "ortak nokta" olayı.Rock barda herkes birbirini duyamaz evet,rock sevmeyen herkese zorla rock dinletmişte olunacak.Ha serdar ortaç ve burak kut dinlemeyede çok meraklı değiliz elbette,ama ortak noktayı bularaktan biyerlerde bulusup,konusup,sohbet edip,sonrada bişeyler yapıp(atıyorum bowling,veya bilardo yada herhangi bişey bu tarz) daha sonrada içmeye gidilir.Biz hep böyle yaptık netekim,bütün çoğunlukta keyif aldı olaydan,rock dinleyenide,tikiside,çocuğuda büyüğüde. 2 kişi öyle istiyo diye kalan 10 kişiye azap etmenin anlamı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 hallettik hacım biz, tamam. uzatmamak gerek bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 evet biraz anlayış bütün sorunu çözer eminim. mesela herkes metal sevmeyebilir herkes pop sevmeyebilir herkes rock sevmeyebilir herkes sigara içmeyebilir herkes alkol almayabilir ama ortak bişey yapılıyorsa insanlar fedakarlık yapar ortama uyum sağlar her seferinde rock dinlemeye gidilmez her seferinde kopmaya gidilmez bu sefer de bahçelide yapılsın dendiğinde tepki gösterilip rahatsız edici msjlar yazılmaz edit: yazım yanlışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ya rock bar olsa harbiden giderim ben, rock bar adı altında metal ve türevlerini enjekte ediyorlar ona kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ya ortaam tamam kapansın yahu işte konu, uyuyun, erken kalkacaksınız yarın : ). buluşacaz : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ben yarın 2-3 gibi gazi tıpın orda olacam. buluşkak gibi olursanız arayın gençler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 lam onur, eralp senle yasit yasi kucuk olabilir felan diye yazilar yazmissin dsfsdf tamam abi adamin sakali felan yok ama kazik kadar herif kingpin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beybifeys olmanın zararları işte lanet olsun DSIJFDAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yok biliyosun yaş büyük olmadan büyümüş sayılmıyosun ya,böyle tabi bu işler.Gerçi görüyoruz hergün 25-26 yaşına gelmiş ama hala bi halt olamamış adamlarıda,yani yaşa bağlamamak lazım olayı okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Korax said: (atıyorum bowling,veya bilardo yada herhangi bişey bu tarz) atıyorum kısmını ordan atıyorum :D mesaj alınmıştır sdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yarın 14:00 beşevler burger. bone ve kingpin tartışması bitsin. küçük şeyler için kalp kırmaya değmez. yarın hallederiz . küsüpte gelmeyenin evine geliriz. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ev hediyemi de getiriceksen küsebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 zaten yarında böyle şeyler yaşanırsa direk çoğaltma işlemlerine başlıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 o ne ya herkes yattımı dsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 belkim ben de gelirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 saat 14.00da beşevler burger kingin önünde olcaz geç geleceksen yukardaki mesajlarda baluu telefonunu verdi onu arayıver nerde oldugmuzu öğrenmek için pls edik: kimse kalkmadı daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beşevlerde 2 tane burger king var hangisi ? Benzincinin ordaki mi yoksa ilerdeki mi ? Ben gelmiyorum ama yine de sorayım adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ankaraydan çıkınca olan, benzinliğin oradaki burger olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 benzinliğiin oradakie vet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Besevler de nerede 2 tane burger king var ? 7.cadde Bahcelievler'de var burger king. Bahriye üçok Besevler'de var burger king... Herneyse, saat 14'de burger king onunde bugun.. Umarim herkes bi şekilde birbirlerinin numarasini biliyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 orda olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 belkim yanımda artı bir bile getiririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 kavga var lan buluşma topiclerinde acaba yatıştırıcı 1 kişi olmasa buluşunca kafa göz girişirlermi merak ediyom hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 yok abi ne kavgasi, ben uyurken eglenmişler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar