Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

??.02.2008 Ankara

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Kusura bakmada laracan,para yaşamak için gereken en önemli gereksinimlerden birisi.Mesela önceki buluşmalarda parası olmadığını söyleyerek gelmek istemeyen birisi daha vardı,ismini vermicem,gelmek istemedi arkadaşım.Demekki parası olmayanın bulusmaya katılma zorunluluğuda yok,parana göre yaşama durumu diye bi olay var yada.Netekim yakın dostum olduğundan,parasını ben verdim ve katıldı bize.Benim ayda yılda gördüğüm ve hatta hiç görmediğim tanımadığım adamları görebilmek için paramda olmayabilir belki,giderim çokta bişey yeyip içmek zorunda değilim."ne para harcicam ayda yılda göreceğim adamlara" diyosan zaten gelmezsin bulusmaya haksızmıyım?Kusuruma bakma ama,madem ayda yılda gördüğün adamlara verecek okadar paran yok,benimde ayda yılda gördüğüm ve tanımadığım adamlara verecek param yok.

Konumuz pek para değildi ama,bahçelide oturduğunuzda vereceğiniz para 3 yada 5 lira daha fazladır kızılaydan arada dünya fark yok yani.Ha üçün beşin hesabını yapıyosanız diyorum,ben çekerim problem değil.

Onun dışında tiki mekanı nedir yahu?Tiki diye bi kavrammı kaldı allaşkına.Benim dediğim olay "ortak nokta" olayı.Rock barda herkes birbirini duyamaz evet,rock sevmeyen herkese zorla rock dinletmişte olunacak.Ha serdar ortaç ve burak kut dinlemeyede çok meraklı değiliz elbette,ama ortak noktayı bularaktan biyerlerde bulusup,konusup,sohbet edip,sonrada bişeyler yapıp(atıyorum bowling,veya bilardo yada herhangi bişey bu tarz) daha sonrada içmeye gidilir.Biz hep böyle yaptık netekim,bütün çoğunlukta keyif aldı olaydan,rock dinleyenide,tikiside,çocuğuda büyüğüde.

2 kişi öyle istiyo diye kalan 10 kişiye azap etmenin anlamı yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz anlayış bütün sorunu çözer eminim.
mesela herkes metal sevmeyebilir
herkes pop sevmeyebilir
herkes rock sevmeyebilir
herkes sigara içmeyebilir
herkes alkol almayabilir

ama ortak bişey yapılıyorsa insanlar fedakarlık yapar ortama uyum sağlar
her seferinde rock dinlemeye gidilmez
her seferinde kopmaya gidilmez
bu sefer de bahçelide yapılsın dendiğinde tepki gösterilip rahatsız edici msjlar yazılmaz

edit: yazım yanlışı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...