Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Ocak 2008 - Leman Dergisi Kapağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KahnX said:

herşeyiyle belli ediyo kasımpaşalı oldugunu

Bunda kötü birşey yok.
Türk halkını temsil eden adam aslında Türk halkının genelini yansıtıyor.

Bence yadırganacak birşey yok.
Mesaj tarihi:
ben tayyipin nereli olduğunu çiftçisini şuyunu buyunu nasıl olduğunu falan eleştirmiyorum, bunu tartışmıyorumda gereksiz çünkü.sadece lemanın daha farklı bir olayla karşımıza gelmesi gerektiğini düşünüyorum.basitleşmek çok kolay lemanın bunu yapmaması gerek.
Mesaj tarihi:
a cup of coffee said:
düpedüz basitlik olmuş bu ülkedeki birçok olgun gencin takip ettiği bi dergi bu kadar yüzeysel ve basit olmamalı kısacası leman olmamış bu bi dahaki sefere inş.daha öncede belirtmiştim tayyipçi falan değilim ben ama şu zihniyetede kılım abi sonuna kadar eleştir tayyipi sonuna kadar ama yaratıcı zekanla eleştir böyle seviyesizleşip basitleşme.basitsin leman.

lemanın kapakları hep basit olmuştur zaten.

"direk" laf sokmayı seçerler, küfür ederler. kapaklarında çok agresif ve saldırgandırlar.

zaten leman tarzı mizahı hiç sevmem (terelelli ve dedektif sanlı çizen adam hariç ama). espri yeteneği olmadığı için en kolay yöntem olan çüklü adam kro adam karikatürlerine kaçış yapar. fatih solmaz felan da dahil buna. sevmiyorum o tarz şeyleri.
ancak uykusuz ve penguen güzel oldu bence. selçuk erdem ve umut sarıkaya gibi adamların tarzlarını çok seviyorum.

kapak yaptıklarında da bu kadar "direk küfür" niteliğinde şeyler yapmıyorlar.
  • Yeni Oluştur...