varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Aklıma geldi bak.Geçenlerde gece gece ekşi okuyorum sağ kenarda HEY GAVUR ANLATSANA adlı ücretsiz dağıtılan bir kitabın reklamını gördüm.tıklayınca sipariş formundaki linkten türlü maksatlı sitelere aktarıldım.Çok emin olmakla beraber hata payımı da göz önünde bulundurarak ekşinin misyoner reklamı almasını kınadım edit : kitabun yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 iyi olmus.... habaer verseydin beraber kınardık...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Misyoner reklamında ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hea valla bende kınardım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 geçem ekşiye gridim geri çıktım sonra bişey olmadı ki hiç alt f4e basınca çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Millet müslüman olunca ovvv yeah deyip zil takıp oynuyorsunuz. adam dinini anlatıyor sana ne? razienler falan gelip bize tebliğ yapıyor diye bende paticik'i mi kınayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Herkes özgürce dinini anlatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kimi kınıyoruz şimdi bi ortak karar verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mawiman said: fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış :P dag daga kusse daha guzel olurdu sanki...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Aga ben Feneri kınıyorum sabah akşam futbolcu transfer ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ombakkombak said: Aga ben Feneri kınıyorum sabah akşam futbolcu transfer ediyor... bu olmaz ben kınamam fenerliyim ortak karar alınması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adamınbiri said: kimi kınıyoruz şimdi bi ortak karar verelim? illa birisini kınicaksak temel reisi kınıyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu topike mesaj atanları kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben bu üsttekini kınıyorum. edit: pardon bir üstteki. Araya mesaj girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 MarcOConner said: adamınbiri said: kimi kınıyoruz şimdi bi ortak karar verelim? illa birisini kınicaksak temel reisi kınıyalım... niye safinazımı seviyosun.. oooff berbat espriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ombakkombak said: Ben bu üsttekini kınıyorum. edit: pardon bir üstteki. Araya mesaj girmiş. ofa editlemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 BENİ kınayan herkesiGAYmiş yimpaş yozgatspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adamınbiri said: MarcOConner said: adamınbiri said: kimi kınıyoruz şimdi bi ortak karar verelim? illa birisini kınicaksak temel reisi kınıyalım... niye safinazımı seviyosun.. oooff berbat espriydi yapma bea abi yaw:D ona özenip ıspanak yedik guclencez hayalleri kuxrduk cocukluk boyu. bi bk olmadı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ombakkombak said: Ben bu üsttekini kınıyorum. edit: pardon bir üstteki. Araya mesaj girmiş. evet onu ben bir kez daha kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar