_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Beyler bir arkadaşımın trialını aldım. Üstüne 10gün sonra kutu alıp update edersem ona 1aylık gelir mi? Önceden böyle birşey vardı ama artık trialları Blizzard kendi de veriyor değişti mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 40 gün yapabilenler var.Geçmişti konusu gchatte. oluyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Kutu alınca benimkine eklenir de arkadaşıma hediye olarak bir ay gelir mi yani? Önceden trialı verene de bir aylık hediye geliyordu hala devam ediyor mu onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben direk acc'u alınca trialı açarım sonra ustune kutudaki cd-keyi girerim 40 gün beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Şu anda bana yardımcı olabilecek bilgeye sahip biri yok anlaşılan inşallah yarına kadar biri cevaplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahah farkettim ki ikimiz de soruyu anlamamışız. bilmiyorum ama uçmuşsun gibi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ne uçması anlamadım ama cevabımı başka bi konuda buldum. Konulara bakmadan buraya topic açmak büyük yanlış oldu afedersiniz. Böyle birşey var ama Türkiye bunun uygun olduğu ülkeler arasında değil(neden acaba :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben 10 gün trialden sonra 30 gün de beleş devam etmiştim. Bir problem olmuyor sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Kimse soruyu anlamamış ki =) Diyor ki ben arkaştan trial key alıp açayım. Sonra o trialin üstüne cd key alıp yükleyeyim. Recruit a friend hedesi sayesinde arkadaşım 1 aylık süre kazansın ben böyle anladım!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.wow-europe.com/en/info/faq/recruitafriend.html said: Players with a World of Warcraft account from the following countries are able to "Recruit-A-Friend": Austria, Finland, France, Germany, Italy, the Netherlands, UK, Norway, Sweden, Greece, Ireland and Spain. Players from outside of these countries; players with trial accounts, or with full accounts with five referrals from the "Recruit-A-Friend" currently pending, are ineligible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Lopeth said: Kimse soruyu anlamamış ki =) Diyor ki ben arkaştan trial key alıp açayım. Sonra o trialin üstüne cd key alıp yükleyeyim. Recruit a friend hedesi sayesinde arkadaşım 1 aylık süre kazansın ben böyle anladım!? Bi bu arkadaş anlamış :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar