irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Anca fırsatım oldu izleme,film ekiminde de galadaydı bende ee ona da gitmeyivereyim diye savsakladım .Ben çok begendim acıkcası filmi,genelde ideolojisi nedeniyle eleştri almıs zaten.Kurgu ya da animasyona laf eden pek gormedim okumadım..ayrıca muzikleri cok begendim öyleki ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sosyal bir vaka, daha güzel nasıl anlatılabilirdi bilmiyorum. Enfes bir yapım olmuş. Eğer biraz duyarlıysanız sosyal konulara, göz yaşı garanti. Muhakkak izlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 filmekiminde öyle şansa girmiştim sırf film izleme amaçlı. iyikide gitmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mükemmel bir animasyon. Son derece soğuk ve sıkıcı bir konu ince esprilerle izleyiciyi hiç sıkmayacak şekilde anlatılmış. Neredeyse her kare ayrı bir detay, ayrı bir güzellik. Siyah beyaz oluşunun aksine rengarenk bir anlatımı var. Ayrıca ders niteliğinde bir film. Türbandı, şeriatti hala bilmeyen, anlamayan varsa izleyip neyin ne olduğunu görebilir 95 dakika içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Eye of the tiger yorumu da çok güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 trailer http://www.youtube.com/watch?v=lNMekgoCCVY&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Filmin yönetmeni ayrıca uyarlandığı kitabın yazarı olan kadının (şimdi ismini unuttum imdb'ye girip bakmaya üşeniyorum) ömür boyu İran'a girmesi yasaklanmış diye okumuştum bir yerde.Böyle bir ülke İran, Filmi izleme fırsatım olmadı,ama eleştiriler hep olumlu yönde,aldığı ödüller de öyle yavana atılacak tarzda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yahu şu filmi yeni izlemiş olmam ne kadar acı diye düşündüm izlediğimden beri sırf. çok güzel anlatılmış. gerçekten daha iyi olabilir miymiş diye düşünüyorum da.. ı-ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Geçen Çarşamba'da DVD'si çıktı.İçinde ek yok gibi,yapım belgeseli iyi işte biraz ama film için almaya değer :) Fransızca 5+1 destekli sadece bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 izledim sonunda. anlatım cok hoşuma gitti açıkcası, herşeyi geçtim animasyon stilide güzel olmuş bu ülkede olanlar yüzünden bu tip bir animasyon yapmamak dilegiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Mayıs ayında CNBC-e gösterecekmiş,şaşırdım doğruyu söylemek gerekirse.2 ay bile olmadı neredeyse DVD'si çıkalı,gerçi film 2007 yapımı ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bir türlü izliyemedim şunu. Hep heves ediyorum ama dizilere yenik düşüyorum sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 14 mayıs saat 22:00 de Cnbce'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 boş yere 20 yetele verip DVD'sini alacaktım az kalsın, cnbc-e yardımıma koşmuş eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 olsun al yine de dvd'sini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 sana bi pay mı düşüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 9.95 olunca alcam ahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 20 YTL iken al,daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 olmaz garibanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya çalan parçalar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Ben de daha yeni izledim... Kesinlikle izleyin, monitörü içinizden kırmak gelecek bazı sahnelerde... Anlatım ve teknik gerçekten harika... 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 DarKRideR said: Filmin yönetmeni ayrıca uyarlandığı kitabın yazarı olan kadının (şimdi ismini unuttum imdb'ye girip bakmaya üşeniyorum) ömür boyu İran'a girmesi yasaklanmış diye okumuştum bir yerde.Böyle bir ülke İran, , aamaann ne büyük kayıp ne büyük kayıp :D bu arada filmde anlamadıım bişey var. kız Iron Maiden kasedi alıyor, eve gidip takıyor ama çalan Iron maiden değil sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Llama said: ya çalan parçalar nedirolivier bernet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 spo Filmin en etkili sahnesi babannesine makyaj yaptığında muhafızlara yakalanmamak için yaptığını anlattığında babannesinin verdiği tepkidir bence. Bir de otobüse yetişmeye çalışırken arkadan anons yapan polislerle geçen diyalog efsane xD Son birkaç yılda izlediğim en etkili çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Az önce izledim çok beğendim herkez izlemeli. Evet o otobüs peşinde koştuğu sahne efsane =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar