Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngiltere'de uzun süre kalanlar buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

orda kala kala aksan ingiliz aksanına doğru kayıyormu hafiften :D

imkanı yok, en az 5 sene lazım. arkadaşlarım var 6-7 senedir yaşayan çok çok hafif hissediliyo mesela.
Mesaj tarihi:
sahiden zor ingiliz aksani yani, temiz bi 10 sene kalmak gerek, ve de turklerden flm uzak durucan ki turkce konusmican direk konusa konusa 7-8 yilda minimum kapilabilir bence, ama tam gercek ingiliz gibi olmasi cok zor bence gene de isterse 20 sene kalsin, kucukken gidip 12 yasina kadar kapmak gerekiyormus bu aksan olaylarinda, 12 den sora zor diyorlar...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu sıralar dönüyorum ingiltereye, telefonumu da kaybetmenin keyfiyle ne halt yerim bilmiyorum. ordan alırım falan heralde ama canterbury taraflarında olanlarla kaynaşalım vs.
Mesaj tarihi:
Ben haftaya pazar dönüyorum Londra'ya. Buluşma çok eğlenceli olur hakkaten. Yapalım bence.

@Penth Gel gel komşu olalım. Çok uzak amarga zaten.
Mesaj tarihi:
Abi daha var ya, bana koymaz ki hem kriz, Microsoft tek basa bagli sonucta, ayri yonetime sahip degil Irlanda kismi. 2 tane buuyk dev center var Avrupa'da, biri Almanya biri Irlanda (ki bu en buyugu), e Almanya'da Turk olmak da istemiyorum haliyle.
ABD iyi guzel de uzak gercekten, oyle yani gelicem hayirlisiyla surada isleri tamamlayip hehe.
Mesaj tarihi:
Yine Maykrosoftla geliyosun yani. Ha iyi iyi, ben depresyona girdin sikildin geliyosun sandim eah. O zaman iyi tabi. Gel direk Irlanda'ya, haftasonlari London gecelerine akariz seninle eah
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
barfly guzel evet. yine barflyi gectikten sonra bartok var. 3e kadar acik orasi. koko zaten iyi.
camden guzel ya. canim camden
ben dun ministry of sounda gittim mesela. pipi fest gibiydi icerisi bi ara. ama sonra o ekip gitti galiba ortam normale dondu.

kaan arkadasim ne guluyosun lan
okumayi seviyorum belki :(
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
assignment kusucam yakinda
ben ki 27 yillik hayatim boyunca odev yapmayi birak, ders calismamis adamim buraya geldim ope ope assignment yazdiriyolar bana.

hadi pub'a gidelim gencler
gerci biz dyna ile arada gidiyoruz, cilgin eglenceler yasiyoruz ama siz de katilin aramiza.
  • Yeni Oluştur...