Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bursadan uludağ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha evet
gitme derim bu arada, feci fırtına varmış liftler kapalıymış
onun dışında, gardan dagın eteginde bi taksi duragı vardı eskiden, oraya gdersen taksiler cıkıyo yukarı, o taksilere etraftan bikac kisi daha bulup dolusarak cıkabilirsin
Mesaj tarihi:
taksi ile çıkmak için çekirge semtine gidebilirsin terminalden. bursa terminalinden şehir merkezine erişim otobüslerle sağlanıyor. tüm otobüsler aynı yerde, gideceğin bölgedeki otobüse biniyorsun, para geçmiyor, gişeden manyetik bilet alman lazım.

taksi ise çekirge uludağ eteğinin başlangıcıdır. teleferik istiyorsan gideceğin yeri söylememe gerek yok sanırım :D
Mesaj tarihi:
terminalde inince

Terminal otobüsleri var eyer uludağ a telefirik ile gitmek istersen telefirik otobüsene bin Yok kara yolu ile gideceksen Çekirge ye git oradan Uludağ otelere taksi var.
Mesaj tarihi:
terminale geldin otobüsünden indin bursada şehir içine terminal otobüsleri var terminal otobüsleri için biletini(2 ytl) aldıktan sonra 38 veya 96 numaralı otobüse biniyorsun(tercihin 38 olsun çünkü 96 biraz dolanıyor.) şöfere veya yolculardan birine ''timurtaşpaşa '' durağında inmek istiyorum dersen orda indircekler bu durak şehir merkezi heykelden önceki durak. indikten sonra orda kime sorsan sana uludağa giden dolmuşların nerde olduğunu gösterir.6-7 dakikada dolmuşlara yürürsün ve uludağ dolmuşlarına(8 ytl) binersin hepsi bukadar. dolmuşlar ın son durak uludağ otellerin olduğu yer zaten. ;)toplamda 10 milyona uludağa varırsın

Teleferik Bursa'nın Teleferik semtinden 20 dakikada bir kalkar.teleferik semtine şehir merkezinden otobüsle ulaşmak mümkündür. Teleferik ile önce Kadı Yayla'ya çıkılır. Orada aktarma yapılarak Sarı Alana çıkan kabine binilir. Yolculuk yaklaşık 25 dakika sürer. Buradan Oteller Bölgesine ulaşmak için minibüslere binilir.sarı alan uludağ oteller bölgesi arası 7 km.dir. teleferik Uludağa ulaşmak için en çetrefilli ve zor yöntemdir. maksat ''gezinti'' ise teleferiği tavsiye ederim

Dikkat: Kayak takımlarını teleferikle taşımak ''YASAKTIR''.

Sarı Alanla Oteller Bölgesinin arası 7 km.dir
FİYATLAR 7-12 yaş için 2.5, yetişkinler için 6 YTL

dostum üşenmedim aradım senin için ;)..

şaka şaka bende tam bu konu hakkında araştırma yapıyodum..
Mesaj tarihi:
Senelerce Bursa'da kaldım, bir o kadar Bursa'ya gittim geldim bir kez olsun şu Uludağ neye benziyormuş diye merak edip gitmedim; taa ki bi sabaha karşı arkadaşlar "aga hadi gidiyoruz ayıp ediyorsun gel gidelim" diye baskı kuruncaya kadar.

onda da ben sucuk ekmeğimi yerken elemanlardan birisi yanıma gelip, "aga aşağıya kısa yol buldum kap kayakları" diyince çok soğudum daha işim olmaz.

millet kaymak için uzun yol arar bizimkiler kısa yol buldum diye sevinir, böyle denyo adamlarla gittiğim için de olabilir bu soğukluk ^^
Mesaj tarihi:
Angelotti said:
Uludağdayım gelme.
1 hafta önce çok iyiydi şu an çıkasım gelmiyor yatıyorum. 2-3 güne geçer diyorlar sonra yine pistler benim.

kaç haftadır ordasın ve kaç hafta kalıcaksın=) böle 2 ay flan kalıcakmış havası sezdim sende
  • Yeni Oluştur...