riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Oldum olasi karsilastigim bi durum bu. Hala ustesinden gelebilmis degilim, arastirmadim da degil. Yaklasik bir sene oldu, artik bugune kadar dayanabildim. Bunu cozmek lazim... Efendim soyle anlatayim durumu. Youtube'de herhangi bir video izlerkene yuklenmis olmasina ragmen video takiliyor. O takilma aninda 2 saniye, bazen daha kisa hangi seste kaldiysa o tonda kulak tirmalayici, insanin zevkini kaciran bir ses geliyor. Windows'ta karsilasmadim boyle bi seyle daha once. Ubuntu kullaniyorum ve oldum olasi Firefox kullandim browser olarak. Goren, duyan, cozen var midir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 flash player'in nedir ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aaa bu problemden bende de var (ubuntu). çözün pliz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 application/x-shockwave-flash Shockwave Flash 9.0 r48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 firefox'u bi türlü sevemedim sanırım.. opera der ba$ka bi cevap vermem bu topic'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 +rep sypro =) bende opera kullanıyorum hiç sorun yaşamadım bugüne kadar herşeyiyle harika =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Teşekkürler Opera hakkındaki yorumlar için. Ama lütfen sonraki mesajlar Opera hakkında olmasın, çünkü illa Opera vs Firefox tartışmaları alevleniyor aksi taktirde. Firefox için çözüm bilen varsa buyursun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bu aralar çok yoğunum, bakamıyorum da http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=465239 adresinde birşeyler var. ki ubuntuforums.org'da youtube firefox diye aratırsanız zilyon sonuç çıkması gerekiyor. orada kesin vardır çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ubuntu forum linkine göz atmadım fakat synaptic, aptitude ya da firefox plugin finder gibi araçlarla kurulan shockwave player sorun çıkarıyor. Tavsiyem direk adobe sitesindeki tar.gz'yi indirip manuel olarak yüklemeniz. Bu şekilde yaptığımda sorun yaşamıyorum fakat bazı flash nesneleri tarayıcımı o kadar kasıyor ki aynı sayfadan 3 ya da 4 tane açtığımda tab'ler arasında gezinmek için 4-5 saniye bekliyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar