Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben yaptım,kötü olabilir, hatta çok çok kötü de olabilir, şarkıyı söyleyerek okursanız daha bi güzel gelebilir eheh, öle işte Loota olan duygularım bir bilebilsen Anlatabilsem,belki düşerdi... Üstümdeki mavileri bir görebilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana first kill diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen farmımsın benim duman duman duman duman Epikler tüter,içimde yanan Ah be illidan yine başımda laglar Ah be illidan geceler kara zindan (BT) Ah be illidan bir parçacık hp kaldı Onu da sen al... Aklıma düştü epiklerin bir staff gibi Ah silah gibi,cehennem gibi Kesilmemiş bossumdun sen unutmam seni Unutmam seni,unutamam ki... Sana first kill diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen farmımsın benim duman duman duman duman Epikler tüter,içimde yanan Ah be illidan yine başımda laglar Ah be illidan geceler kara zindan (BT) Ah be illidan bir parçacık hp kaldı Onu da sen al... orjinali Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... Aklıma düştü gözlerin bir bıçak gibi Ah silah gibi,cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen unutmam seni Unutmam seni,unutamam ki... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretim tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Silmemeliydin bence sen chari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hahahah naptın ya sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Yurdum insani yaf :) ... Süpersin :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben beğendim xD . Yalnız yakında acc.ı açtırıp charı geri alcakmış gibi duruyorsun dikkat et kendine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 insan oyunu bırakınca nasıl yaratıcı oluyor :D güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kötü ne kelime, süper olmuşta cidden sen silmeseydin senin adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Ahahaha güzel evet. Illidiana olan aşk-nefret karışımı duyguları çok iyi özetlemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 süper olmuş elina sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Hoca sen charı bana verecektin ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ı ıh >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar