totenkopf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Önemli not: bu geyiğine yazılmıştır citiye alınmaması gerekir. ama merakta etmiyor değil insan, acaba Atatürk ün sevdiği şarkılar albümü gibi almanlarda en iyi zamanların da hiterin sevgi şarkılar diye plak yapmışlarmıdır acaba.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 citiye almıyoruz da citiye alınmayan top,kler garbage a açılıyor. Burası citi topikler için.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=PD3lQJNwuGY
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 yaşasaydı Du Hast ve Ultra'yı seveceğinden eminim. (edit: Ultra'nın SSli klibini yollayacaktım silmişler youtube'den)
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahahahahahah üstteki şarkı ne lan öyle :D
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hasan mutlucan - yine de şahlanıyor aman onbaşının yandım da kır atı.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Waffen SS Soldaten liebel - Horst Wessel lied
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Du Hast'ı zerre sevmezdi. Günümüzde bir çok insanın anlamadığı günümüzün neo nazileri ile 1933-45 Almanyasının nazileri arasında en ufak bağlantı olmadığıdır. Yaşam görüşlerinden giyinimlerine hiç bir şeyleri benzemez.
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rammstein üyeleri daha cok sosyalist görüşlü olduklarını söylemişlerdi zaten. du hastla rammsteinla neonazilarin bi alakası yok
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sözlerin içeriği olarak söylemiyorum -ki zaten bilmiyorum-, genel görünüş, insanlardaki izlenimi, Rammstein denilince insanların aklına gelen imajdan bahsediyorum.
huun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Niye Hittler zamanında Naziler çok efendi insanlar mıydı? O değilde bu irc olayları ilk çıktığı senelerde 94 mü 95 mi sene o civar birşey, gecenin göründe canım sıkılmılmıştı bi ABD serverında Ku Klux klan'nın kanalına girmiştim, "selam ben müslümanım Türk'üm var mı benle bi alıp veremediğiniz?" diye sormuştum, adamlar o kadar tatlı dille ve mantıklı anlattılar ki ben bile kendime düşman olacaktım 10 dk daha kanalda kalsaydım. Yani var evet böyle efendi sapıklar. Düşünsenize, adamlar aslında benden nefret ediyor ama bu nefretlerini bile o kadar ciddi ve makul anlatıyorlar ki o an dedim "işte gerçek dava adamları".
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Alman neo-nazilerin Türkleri yok etme, gaz odasında yakma talepleride çok mantıklı. Almanya'nın içine etmişiz. Yukarıdaki yazı şaka amaçlıdır. Ciddiye alınması halinde olacaklardan Ombakkombak sorumlu tutulamaz.
Öne çıkan mesajlar