rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya genelde otobüste yaşlı, yorgun, sakat, çocuklu... insanlara yer veririm hatta verirkende kendimle gurur duyarım falan ama türbanlılara ve çarşaflılara salı pazarından, cuma pazarından ne biliyim fikirtepe pazarından çıkıyolar olsalar bile yer vermek istemiyorum. hele bende yorgunsam... yer vermiyorum bu insanlık dışı mıdır? ayıp mıdır? ben henüz suçlu hissetmedim kendimi ama etik olarak aklıma taklıyo sizce yanlış bişi mi yapıyorum? benim gibi yapan varmıdır başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben bariz dusman muamelesi yapiyorum, dogru demiyorum dogru-yanlis tartisilir, ama degil yer vermek yuzlerine bakmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben canlı bomba gibi görüyorum kaçıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Çarşaflıya ben de vermiyorum genelde karşılaşırsam. Bir de şeyi göz önünde bulundururum. Bir amca mesela, yaşlı gibi ama tipe bakıyorum. Komik gelcek ama, "koy önüne güzel bir kız, yarı çıplak, senden önce saldırır" tipi varsa vermem yer. Teyzeler için de, bak böyle "koy önüne bir sabah kadın programı, deli gibi göbek atsın, bağırsın, çığırsın" tipi varsa ona da vermiyorum. Benim şahsi olayım bu şekilde, zaten verilecek tipler kendini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben onu yıllardır yapıyorum yahu =) yer verirken bariz seçiciyimdir yani,herkesle patlaşmam o koltuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kırık ayakla otobüse binip ayakta durmak zorunda kaldığımdan beri sakatlar dışında kimseye yer vermiyorum sori fettulahın askerlerine günahımı bile vermem o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vermiyorum. Gülüyorum hatta. Bazısı soruyor evladım otursam ben falan gibi, neden diyorum, kitap okuyorum. AJsasasfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 haha işte çağdaş düşünen türk gençligimiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bide bazen kafamda dikilip yarım saat konuşuyolar " saygı kalmamış, kafir" bazende renkten dolayı yabancı muamelei yapıyolar buna gerçekten şahit oldum "rus işte kocalarımızı kandırııyolar sonrada bize otobüste yer vermiyolar bunlarda insanlk falan yok " bunu söyleyen teyzem en fazla 40 yaşında benden daha rahat ayakt durabiliyo ne istiyoki benden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben genellikle türbanlılar ve çarşaflılar herhangi bir ortamda bana soru sordugunda tınlamıyourm bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rayka said: "rus işte kocalarımızı kandırııyolar sonrada bize otobüste yer vermiyolar bunlarda insanlk falan yok " taam sarışınsında bu tarz reklama gerek yok be euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rayka said: "rus işte kocalarımızı kandırııyolar sonrada bize otobüste yer vermiyolar bunlarda insanlk falan yok " ahahhah mükemmel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 git fistan içerikle ilgili yazmicaksan yorum yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 otobüste filan yer veririmde. dolmuşta asla vermem. kumruların ortasında gelir dolmuşa biner, halbuki 100 metre ileride durak var orada boş dolmuşlardan birisine binip oturabilir. ama 100 metre yürümez padişahımız ve kumruların ortasında gelir biner. sonrada oturan gençlere acaba birisi kalkarmı diye bakar. orada ölse kalkmam lan. embesilliğin bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 enson 15 sene once bindiydim otobuse, o zamanlarda da bole palazlanmamislardi.. simdi ne durumdaki otobusler? kuran kursu formatindami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 otobüslerde haremlik selamlık uygulaması başlayana kadar yer veriyorum:P kandıran ruslara mı kanan kocalara mı erkeklerini elde tutamayan teyzelere mi kızmalıyız hahahaha (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Dolmuşta nasıl yer verilir ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gangren said: Dolmuşta nasıl yer verilir ki zaten? sanirsam izmirden bahsedio onlar.. onlarin dolmusu istanbulun minibusu.. istanbulun dolmusu onlarda yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rayka said: git fistan içerikle ilgili yazmicaksan yorum yapma ne oldugunu bilemeden 2. arenda olursun benden sölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 omfg , fistan a katılıyorum. tanrım. bu bir mucize olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben hala katılmadım ...ortada mucize falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben zaten otobuslerde oturmuyorum bile anca çok boş bi saate gelicek anca o zmn yoksa sansım yok ama mesela haftada 2 gun bindigim banliyode 10 kişi dovse bile yer vermem kimseye zaten 10 dk suruyo haydarpasa-goztepe bekleyiversinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ister istemez insan antipatik yaklaşıyo,bende yer vermiyorum açıkcası .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Yer verdiğin kişiyi türban veya değil diye görmemen lazım yani onu o yere ihtiyacı olan biri olarak görmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 direk uyku moduna geçip kimseyi tınmamak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar