Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türbanlıya otobüste yer vermek?vermemek?

rayka

Öne çıkan mesajlar

ya genelde otobüste yaşlı, yorgun, sakat, çocuklu... insanlara yer veririm hatta verirkende kendimle gurur duyarım falan ama türbanlılara ve çarşaflılara salı pazarından, cuma pazarından ne biliyim fikirtepe pazarından çıkıyolar olsalar bile yer vermek istemiyorum. hele bende yorgunsam...
yer vermiyorum

bu insanlık dışı mıdır? ayıp mıdır? ben henüz suçlu hissetmedim kendimi

ama etik olarak aklıma taklıyo

sizce yanlış bişi mi yapıyorum? benim gibi yapan varmıdır başka?
Sosyal ağlarda paylaş

Çarşaflıya ben de vermiyorum genelde karşılaşırsam.

Bir de şeyi göz önünde bulundururum. Bir amca mesela, yaşlı gibi ama tipe bakıyorum. Komik gelcek ama, "koy önüne güzel bir kız, yarı çıplak, senden önce saldırır" tipi varsa vermem yer.

Teyzeler için de, bak böyle "koy önüne bir sabah kadın programı, deli gibi göbek atsın, bağırsın, çığırsın" tipi varsa ona da vermiyorum.

Benim şahsi olayım bu şekilde, zaten verilecek tipler kendini belli ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bide bazen kafamda dikilip yarım saat konuşuyolar " saygı kalmamış, kafir"
bazende renkten dolayı yabancı muamelei yapıyolar buna gerçekten şahit oldum
"rus işte kocalarımızı kandırııyolar sonrada bize otobüste yer vermiyolar bunlarda insanlk falan yok "

bunu söyleyen teyzem en fazla 40 yaşında benden daha rahat ayakt durabiliyo ne istiyoki benden ?
Sosyal ağlarda paylaş

otobüste filan yer veririmde. dolmuşta asla vermem. kumruların ortasında gelir dolmuşa biner, halbuki 100 metre ileride durak var orada boş dolmuşlardan birisine binip oturabilir. ama 100 metre yürümez padişahımız ve kumruların ortasında gelir biner. sonrada oturan gençlere acaba birisi kalkarmı diye bakar. orada ölse kalkmam lan. embesilliğin bu kadarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...