drerd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 TBC content cleared by Revolution Guild http://img147.imageshack.us/img147/8305/illidownqh7.jpg Emeği geçen, bize destek olan, sabır göstermiş olan herkese teşekkürler Not: Yeni bir topic açarak yine bir forum kirliliği oluyor ama haddimi aşıyorum bu sefer. daha da kesilecek boss kalmadığına göre artık kirletmeyeceğiz burayı. başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler hepimize :) İlk Türk guild'i olduk TBC'yi tamamen temizleyen. Sunwell'i bekliyoruz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler arkadaslar isterseniz buna da movie yaparim :ASD:ADS: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gz çok başarılısınız ilgiyle takip ediyoruz - başarılarınızın devamını dilerim sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrogarth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 game over .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 KILIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT forum kirliligine hayir asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 absolute+redbull topla topla geeel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tebrikler arkadaşlar hepimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 GZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Tebrikler arkadaşlar helal olsun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 cik cik guppish efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mrb paladin açmayı düşünüyorum,isim önerilerinizi bekliyorum tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Chopchopsuey, Hellokitty kkdiethnxbb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bak miroglu zamaninda bi takim insanlarla aran bozulmus olabilir yada revoya karsi husumet te besliyo olabilirsin ama illa kötü davranip insanlarin üstünde olan antipatini daha ilerilere taşimak zorunda deilsin sonucta buraya ister kilit yaz ister forum kirliligi yaz ister kitlesinler ister temizlesinler nolursa olsun kimse seni takmio benim sana yazmamin sebebi ise ben artik revo guildinde deilim ciktim guildten ayni sekilde bl ye geldim ally arkadaslarimla oynuorm ama bak ben onlarla beraber sevinebiliyorum yani sende yapabilirsin biraksu miroglu miraul ayaklarini da sevin tebrik et insanlari kötülük kazanmaz kimse kötülere bravo demez sadece bi polimik yaratirsin insanlar iclerinden sadece sana ya küfür eder ya da birak deymez derler o yüzden boswer gel senle pollyannacilik oynialim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Köpek istedi diye kemik yağmaz.. Haydarinna rinna rinanayyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 asduaısd size yusuf miraul kurallarini sayiyiorm. 1 sizin azeroth dediginiz bu bitirim dünyasinda illidan kelimesini ortadan kaldiriyorum 2 master loot , main tank , gm , officer dostunuz da olmicak düsmaninizda 3 gri iteme roll atmak dahil hic bir sekilde kumar oynamicaksiniz ahusduhıasıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrogarth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lol ayrılda gel metin hauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ottan boktan nem kaptinizin farkindasiniz sanirim doktor erdinc yazmis oraya forum kirliligi die bende geyik msg caktim. + bundan once revo konularina yazdigim msg larda ne yazmisim? forum kurallarina uyulmadigini belirtmisim vsvs ilk gz diyenlerdenim. kimseye laf sokmamisim vs vs ama anlamakta zorlandiginiz icin bunu anlayamamissiniz neyse size bosa konusuluor bunu kendiniz kanitladiniz catzee FU plx guppish miroglu ne lol ya sakamisin arkadasim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 FU Back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poring Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fon müzii calar* Haydarinna rinna rinna rinanaaaay M adem kötüsün iyi olmaya calisma i stersen hep kötü kal R azı ol kaderine laf yemeye alisma A nca sen haydarbasin kalkani al U lan celenayla sakin dalasma L üzum yok boyle seylere... (cinasli kafiye aaab) auhsduhıasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 guild siteniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 wOw harcanion kenk sen burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kuddusi said: mrb paladin açmayı düşünüyorum,isim önerilerinizi bekliyorum tşk kuddusi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar