Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kredi kartım ve banka hesabım ne yazıkkı yok. ama osi de oynamak istiorum. bunlar olmadan osi de oynamanın bir yolu var mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 malasef dostum, 1 aylık bedava zamanında, account açmak için geçerli bir kredi kartı istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 peki bu kredi kartı işini nasıl halledebilirim. yaşım henüz 14 o yüzden pek anlamıyorumda bu işlerden. babamdan da isteyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 kredi kartın olmadan zor gözüküyor, fakat gamecode alabilirsin (30,60,90 günlük) e-bay yada tradespot gibi sitelerdende alabilirsin. tabi onlar için dahi kredi kartına ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 parayı elle verebileceğim bi internet cafe falan var mı dır ki ya. mesela wow da öle ödeyenler varmış çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 güvenli değil o şekilde. ben 18 olmadan önce garanti sanal kart kullanıyordum. garantiye bir şekilde internet şubesi olan bir hesap açtırmaya çalışsan? yine de yanında reşit birini isteyeceklerdir sanırım ama bir kere banka kartını internet şubeni açtırdıktan sonra kendin yatırıp halledebilirsin herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben yatırayım paranı %25 komisyon alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ben gerekirse %200 komisyon veririm ama tanımadıım adama nasıl güveniym ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tanışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fistan said: tanışırız shdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 saolun gerek kalmadı. geç kaldınız biras :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tanışmak için mi?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 havale mavale yapılmıo muydu osiye yaw yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 İlk başta 14 günlük free acc veriliyor , daha sonra farklı ödeme seçenekleri mevcut , havale felan biraz zor olur ama yaş tutmuyorsa uygulanacak yöntem az tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yalnız o 14 günlük bedavayı almanızı tavsiye etmem.Mondain's Legacy update i onla birlikte gelmiyor.Samurai empire oynamanız gerekiyor.Bu yüzdende ne elf olabilirsiniz ne itemlarını kullanabilirsiniz nede ML dungeonlarına girebilirsiniz. Update etmeniz için ek para ödemeniz + olarak 1 ayda beklemeniz gerek.Çünkü yeni açılan accountlar 1 ay geçmeden update edilemiyor.Bu yüzden direk mondain's legacy paketi alarak açın accountunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar