Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

semumdaki yaratık eddie ye biraz fazla benziyor


Zheld

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
filmi izledim bugün, eh işte, keşke az daha kaynak bulup daha iyi oyuncularla böyle projeler yapsalar dedim, oyunculuklar berbattı (canan hariç).

yine de hakkı yeniyor filmin, efektler falan o kadar iyi olmasa da fena bulmadım ben.

ayrıca musallatı da izlerken bunu da izlerken bişi farkettim, bizim insanımız korku filmine gidince, özellikle de türk korku filmine, böyle ani ses efektleriyle bezenmiş insanı zıplatmaya yönelik sahnelerde yerinden başarıyla zıplayıp sonra EUHAHEHHEHAEUHEUAHEUH çok komikti laaaağğğnnn diyor, filmden çıkınca da valla izlediğim en iyi komedi filmiydi UEHHAUEHE tarzı laflar ediyor.

şöyle geriye baktığımda bir kere efektler olarak en iyi türk filmi diyebilirim (yabancı filmlere göre komik kaçsa da büyük bir gelişmedir), sonra en iyi senaryolu (dini öğeleri kullanması sayesinde) türk korku filmi diyebilirim, efendim oyunculukta en kötülerinden olmuş ona bişi diyemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bukadar büyük bi din propogandası hayatım boyunca izlememiştim diyebilirim. resmen din propogandasıydı yani filmin sonu, başka hiçbişey değildi bence... hatta izlediğim en lüzumsuz filmler arasına girdi, hatta ve hatta verdiğim 6ytl ye ilk defa bukadar acıdım. gitmemenizi şiddetle tavsiye ederim, illakide gidicem zenginim lan ben bu filme vereceğim para benim için hiçbişey diyosanız gidin. sinemada konuşanlar gülenler ayrı bi olay zaten arka koltuklar aile çay bahçesi gibiydi.

bide bence kadının kasılmaları falan resmen exorcism çakmasıydı + bilgisayar oyunlarındaki yaratıklar bile semumlardan daha gerçekçiydi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sinemadan çıktığımda aynen "baya din propagandası yapmışlar yahu ne öyle bilim imajını komik duruma düşürmek falan" dedim de arkadaşlarım "olm ona bakarsan egzorsistte de konstantinde de çok daha fazla din propagandası vardı" diyerek beni kendime getirdiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ohaaa diyorum. Trailer'ı izledim bir film bu kadar mı exorcist çakması olur, bu kadar mı kıytırık efektler olur ya? Efektler o kadar kötü diyenler hiç mi düzgün bir korku filmi izlemediniz ya? Narnia günlüklerinin falan efektleri daha güzel. Sihirli annemden öteye gidemeyen özel efekt teknolojimiz var harika. Vampire The Masquerade'deki Nosferatu'lar bu semum'dan daha korkunç ve gerçek.


OK Türk korkusu gelişsin, bunu ben çok isterim bir korku filmi sevicisi olarak ama, din kaynakllı korkularla, çakma senaryolarla ve dandik efektlerle olmaz bu işler yani.

Karanlık Sırlar diye bir japon korkusu vardı mesela, neredeyse hiç efekt yoktu. Ama ciddi korkunç bir filmdi, insanı geriyordu ama ne germek. Böyle bööö diyerek, tip bi yaratık koyarak hatta efekt kalitesine bakarsak koyamayarak ve de exorcistten arak senaryo yazarak üstüne de gerçek hikaye diyerek halkın dini duygularıyla oynayarak, onları hurafelere inandırarak korku filmi çekilmez..

Of be :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...