Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Anonymous'un scientology'e mesajı www.4chan.org un /b/ kanalı scientology'e savaş açtı. Aramızda anon var mıdır? varsa kaç tanedir bilemem ama bir düşüncelerinizi alayım dedim. flyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 http://static.stickam.com/media/image/converted/live/1737/5778/2/bb813c49-6a23-11db-a4fc-ff905c29f878.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 pedobear ı mı salacaklar üzerlerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sitelerini çökertmişlerdi bir ara. bugün baktığımda da sydneydeki anonlar miting düzenlemeye çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Cons said: EPIC FAIL GUY!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 subliminal mesaj var bu videoda. izledikten sonra canım çikita muz yemek istedi. burdan da çikita muzun anonymous'un gizli finansörü olduğunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 uçmuş sanki video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 alakasız olcak ama kim konuşuyorsa amiga da bir program vardı kelimeleri yazıyordun sesli olarak söylüyordu. tıpkı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyla ilgili biraz bakındım şu video gözüme çarptı: Ardından bu adamın Scientology ile uğraşan bir adam olduğunu öğrendim, siteside var, emmy ödüllü bir gazeteciymiş. http://www.xenutv.com/ EDIT: Adamın youtube videolarına baktım ve olayın devam ettiğini gördüm. Day 2 ve Day 3 part 1-3 diye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 O değil de, South Park'ın Sicentology ile dalga geçtiği bir bölüm vardıki, o beni benden almıştı. Bu amcamların iddia öyle bir iddiaki, South Park'ta Scientology'nin ne olduğu anlatılırken, altta kocaman, BU GERÇEKTEN SCIENTOLOGY'DE İNANDIKLARI ŞEYDİR, yazmak zorunda kalmışlardı. edit: Buyrun hatta buldum o bölümü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 in the clossseeeett. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lul wut! ben de bi /b/tard'ım! edit: geçen garbıçta da muhabbeti olmuştu. başka /b/tard var mı burada? ben cp çok arttığı bi dönem party van yemiyeyim diye uzaklaşmıştım biraz sonra geri döndüm. oldfagim yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu "anonymous" denen grup ne onu bir açıklasanız ya önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 4chan diye bi site var. imageboard. üye olmadan istediğini söyleyip istediğin resmi yollayabiliyosun. bugün nette gördüğün raptor jesusdan tut da, IMMA CHARGIN MAH LAZER!, fap, MOAR!, TITS OR GTFO! ya kadar 'meme' denilen nette ağızdan ağıza dolaşan lafların doğum yeri.ve daha bisürü şey. wikipediada maddesi olcaktı. ben kaçırmışım öss derdine ama Scientology youtubeda aleyhlerinde yazılan yorumları falan sildirmiş hep. anon'lar da toplanıp savaş açmış bunlara. sitelerini çökertmişler falan. eskiden 4chanda F5'e basar dururdum tüm gün neleri kaçırmışız bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 scientology turklerin pek sallamamasi gereken bi olusum amerikanin garip ozgurluk anlayisinin ve tinsel boslugunun ortaya cikardigi vacumun etkisiyle yaqratilmis bir kult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ahaha inanamıyorum ya! 4chan scientology ye saldırınca, ki 711chan'ın /i/nsurgent tayfası da işin içindeymiş, the regime denen mallar keylogging yaparak 711'i hacklediklerini sanmışlar. /b/ ve /i/ de regime'in siteyi hayvanlar gibi hacklemiş (bkz: http://www.regimeorder.com/) 'fag'ime diye resim koymuşlar. ayrıca hack 711i hacklediğini sanan malın kendisinin ve karısının kimlik bilgilerini ev adresini telefonunu sayfaya koymuşlar. 711chan ve partyvan.info CoS(church of scientology) üzerine saldırının kötü yönetildiğini ve kimseye olaydan bahsetmeme kuralları olan 1. ve 2. kuralın biçok işi tarafından çiğnendiğini söylemiş(kurallar sitede yazmaz, fight club'dan araktır). bu iki site saldırıdan çekilmiş ama /b/ hala devam ediyor. /b/ board kapalı 4chanda ama. sanırım ircden falan görüşüyolardır. helal 4chan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kkthnxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Scientologistlerin sitesine girmişler bi şekilde 711chancılar yada kimse, tom cruise un şu hasta videosunu ve bisürü belge araklamışlar. video şu, ki ilerde bi south park bölümü çıkar bundan kesinlikle. http://gawker.com/5002269/the-cruise-indoctrination-video-scientology-tried-to-suppress http://gawker.com/5002216/we-are-the-way-to-happiness her ne kadar youtubedan sürekli kaldırıyo olsalar da birileri sürekli uplıyo ahanda bu http://www.youtube.com/watch?v=UFBZ_uAbxS0 sanırım raid de insanların bunu bilmeye hakkı var falan dedikleri için başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lathspell in koyduğu vidyo feciymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 <3 4chan edit: ahahah tom cruise MAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ardeth <3 smileyi yapan kızların resimleri vardı sende, sen yollamıştın bi topike bulamadım. onları yolla pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 OF HAHAH yukardakini izledikten sonra bunu izleyin mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bunlar toptan manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar