Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 oblivion'da herşeyi oynayabilmek güzel de, şu scaled leveling olayı bayıyor adamı. guild senaryoları da kısa biraz. direk oblivion gibi "saldım çayıra" bir rpg olması gerekmiyor. ama böyle thief'ti, fighter'dı, mage'di, farklı classlar seçip farklı oyun gidişatları oynamak istiyorum. first person olursa daha da güzel. elbette diablo'da bile thief-mage-fighter seçimi var, ama benim dediğim daha class-specific senaryolar olması. mesela fighter seçip kafa göz yararken, thief seçip bu sefer gölgelerde felan dolaşayım, mage ile mistik olaylar yaşayayım felan böyle değişik şeyler. oblivion'dan kastım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 deus ex 1 i bi dene istersen.character yaratımı,senaryosu,dünyası çok güzeldir.oblivion a benzer pek bi tarafı yok.şu char bakımından söylediklerinden dolayı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Babut istediğin türde oyun tavsiye etmek zor ama freelance oyun tavsiye edebilirim.. Darklands var mesela 1992 microprose yapımı medevial germany'de geçen.. 4 kişilik bir parti kuruyorsun ve fame&glory peşinde koşuyorsun.. Oha aklıma gelmedi başka birşey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 gotik serisi var 1 ve 2yi oynadım ama 3 denemedim hala control sistemi kötü ama hikayesi ve serbestliği iyi, birde Two worlds diye oyun çıkmış 1 ay önce fena değil diyorlar ama çok buglı imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vampire: The Bloodlines'ı sayabilir miyiz? Bence sayarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bloodlines serbestlikten uzak. Gidebileceğin yeri seçebiliyorsun ama hikaye lineer, mekan niceliği de bu lineerlikle orantılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Two Worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 obinin üstüne oyun yok babsörlü sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 two worlds nasıl bişi biraz anlatabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gothic II oynamanı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar