DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bir insan sabah 7de kalkıp koşmaya gidip çok yorulunca kusmuşsa problem ne olabilir, neden olabilir bu? even o insan benim, daha önce bir arkadaşımın da başına geldi, muhtemelen 8-9 saat bir şey yememiş içmemiş olmama rağmen dalağımın şişmesiyle beraber yarım tur sonra midem bulanmaya başladı ve pistin kenarına bir güzel içimi döktüm. merakımdan soruyorum nedeni ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Safra salgılanması bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 eğer bir sabah olmuşsa bu miğdeni üşütmüş olabilirmisin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 valla üşütme olduğunu sanmıyorum çünkü gayet iyiydim, sadece fazla yoruldum. aynı şekilde günlük güneşlik havada arkadaşım aşırı yorulunca çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Aşırı yorgunluk, boş mideye spor genelde kusturur zaten. Salgılanan safrayı öğütmeye çalışıyor mide, olmuyor haliyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 abi bişey yersem içersem bu sefer direkt dalak şişiyor iptal oluyorum yani. ne yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 7de en hafifinden bi kahvaltı 8de koşu yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 spor yapmadan 1-2 saat evvel yersen yemeğini sorun olmaz, ancak yedikten 10 dakka sonra koşmaya başlarsan şişer tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kalktığın gibi koşma metabolizmanı hızlandır biraz dalak şişmez abi hurafe o damar damar üstüne biner dalak şişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dalağını aldır, bende yok mesela gayet rahatım istanbuldaysan var mı öle koşcak bir pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 forgiver said: dalağını aldır, bende yok mesela gayet rahatım istanbuldaysan var mı öle koşcak bir pist güzel tavsiye hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Zheld said: kalktığın gibi koşma metabolizmanı hızlandır biraz dalak şişmez abi hurafe o damar damar üstüne biner dalak şişmez yarım saat ısınıyorum yahu koşmadan önce, daha nasıl hızlandırayım :) dalak ne bilmiyorum valla deyim olsa gerek orda ağır bişi hissedince dalağım şişti oluyo forgiver said: dalağını aldır, bende yok mesela gayet rahatım istanbuldaysan var mı öle koşcak bir pist izmirdeyim atatürk stadının yanında seha aksoy mu ne var unuttum adını orada koşuyoruz kingpin said: spor yapmadan 1-2 saat evvel yersen yemeğini sorun olmaz, ancak yedikten 10 dakka sonra koşmaya başlarsan şişer tabi :P en mantıklısı tabii ki ama sabah vakit olmuyor işte :p ben en iyisi sabah koşmalarına ara vereyim, zorlanmamın nefesten, hamlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. akşamları spor salonuna gider koşarım bantta yorulur ederim kondüsyon depolarım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Çok ağır olmayacak, ama doyurucu bi kahvaltıyı spordan en az 2 saat önce yemelisin... Sindirim dediğin 7-8 saatlik bir süreç. O yüzden yer yemez harekete geçmek iyi değil vücut için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hava kirliyse duman falan benim de kusasım geliyor sabahları bazen.zor tutuyorum durduk yere kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Geçen antremandan önce ekmek arası arnavut ciğeri yediydim. İşin komiği biliyordum yersem başıma gelecekleri ama açtım köpek gibi. Nitekim depar atarken yediğim her lokmaya lanet ettim. Karnım çatlayacak gibi hissettim, en sonunda da kramp girdi gg. Ha bunun koşarken kusmakla ne alakası var dersen, o an kusabilmek için herşeyimi verirdim öyle diyim :P Koşmadan biraz önce lifli birşeyler yersen az miktarda yardımcı olabilir. Tabii 30dk falan önceden bahsediyorum en erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ahah. ben de jujutsu antremanından önce yemek yemiştim bi kere. of of. ağzımdan geldi hepsi takla atarken. çok sakat bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar