Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusma problemi

DoruK

Öne çıkan mesajlar

bir insan sabah 7de kalkıp koşmaya gidip çok yorulunca kusmuşsa problem ne olabilir, neden olabilir bu? even o insan benim, daha önce bir arkadaşımın da başına geldi, muhtemelen 8-9 saat bir şey yememiş içmemiş olmama rağmen dalağımın şişmesiyle beraber yarım tur sonra midem bulanmaya başladı ve pistin kenarına bir güzel içimi döktüm. merakımdan soruyorum nedeni ne olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Zheld said:
kalktığın gibi koşma metabolizmanı hızlandır biraz
dalak şişmez abi hurafe o damar damar üstüne biner dalak şişmez

yarım saat ısınıyorum yahu koşmadan önce, daha nasıl hızlandırayım :) dalak ne bilmiyorum valla deyim olsa gerek orda ağır bişi hissedince dalağım şişti oluyo

forgiver said:
dalağını aldır, bende yok mesela gayet rahatım

istanbuldaysan var mı öle koşcak bir pist

izmirdeyim atatürk stadının yanında seha aksoy mu ne var unuttum adını orada koşuyoruz

kingpin said:
spor yapmadan 1-2 saat evvel yersen yemeğini sorun olmaz, ancak yedikten 10 dakka sonra koşmaya başlarsan şişer tabi :P

en mantıklısı tabii ki ama sabah vakit olmuyor işte :p

ben en iyisi sabah koşmalarına ara vereyim, zorlanmamın nefesten, hamlıktan kaynaklandığını düşünüyorum. akşamları spor salonuna gider koşarım bantta yorulur ederim kondüsyon depolarım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen antremandan önce ekmek arası arnavut ciğeri yediydim. İşin komiği biliyordum yersem başıma gelecekleri ama açtım köpek gibi. Nitekim depar atarken yediğim her lokmaya lanet ettim. Karnım çatlayacak gibi hissettim, en sonunda da kramp girdi gg.

Ha bunun koşarken kusmakla ne alakası var dersen, o an kusabilmek için herşeyimi verirdim öyle diyim :P

Koşmadan biraz önce lifli birşeyler yersen az miktarda yardımcı olabilir. Tabii 30dk falan önceden bahsediyorum en erken.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...