Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 eheh yok ikisi beraber yürütebiliyorum şimdi açmayayım wow muhabbeti konu sapmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Odinn said: ginaly said: elemana bi wow account alsaydın, sarardı ona, aramazdı bi daha çözüm bulundu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yada kıza al abi oyunu öğret kıza beraber oynarken dahada yakınlaşırsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kızı da döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kariyida dov edit: ahaha fede iste erkek gibi dusunen isannariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 nası edit be o altta değiştirme mesajı yok, derin forum musun arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 arcane said: nası edit be o altta değiştirme mesajı yok, derin forum musun arkadaş arkeyn zihinsel edit o tab acarak mesaj yazdigimdan topiclere konuyu gordum tam sendderken fedenin mesaji gordum deistirdim bu arada saat 7 de senin mesaj atan oldugunu gorunce resmen bildim bunu diceni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 How can you kill .... that which has no life? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 SEN BİTTİN OLUM, SENİ ÖLDÜRÜCEM KIZ ARKADAŞINI DA ELİNDEN ALICAM BİR GÜN. SENSİN LOSER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 fistan uyumadı galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 of benim kız arkadaşım da bana paso yok şu bana yazdı şu bana böle mesaj attı çok sinir oldum dio. Ben de boşver canım sallama diip geçiorum acaba dövmemi mi istio -.- hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 senden ilgi bekliyo hacım. böle devam edersen kuş yuvadan uçar benden sölemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ilgi gösteriorum gayet de böle saçma sapan kıskandırma triplerine gelemiorum ben abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 seviyosan geleceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 tamam fistan abi bundan sonra öle yaparım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mortis said: of benim kız arkadaşım da bana paso yok şu bana yazdı şu bana böle mesaj attı çok sinir oldum dio. Ben de boşver canım sallama diip geçiorum acaba dövmemi mi istio -.- hehe Bu bence karşındakini kıskandırmak değildir. Bir bayan her bu şekilde olduğunda erkek arkadaşına söyleyemez. Karşısındakini düşünür. Ben nbunu söylersem gider kavga eder vs.. Bunu bilir bunu söylerim ben. Aynı olayın bir benzeride benim başımda var ama kıskandırmak için değil. Benim evleneceğim hatun dershanede çalışıyor ve ister istemez bu tarz olaylarla karşılaşıyoruz. Ama kısmetse haziranda evlilik planladığımız için kafam rahat. Çok üzerine gelen olursa ondan habersiz indiriyorum ben :) Neden böyle yapıyor ne yapmam lazım dersen kararlar sana ait birşey diyemem dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 empati eksiklii var biraz evet :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ya o kadar basit değil ki bu işler. o kız bu olduğunda bir çok farklı şeyi düşünmeye meyilli sonuçta. Başka bir noktada ben bunu şimdi erkek arkadaşıma söylemezsem sonra ortaya çıkarsa kızabilir neden bana söylemedin diye vs gibi düşüncelere kapılıp vicdan azabı da çekebilir. Hele ki olay kendini tekrar ediyorsa her olduğunda aynı vicdan azabını çekmesi de olası. Hele ki adam işleri ilerletip takip etmeye falan kalkarsa da o aşamada söylerse neden önce söylemedin tarzı argümanlarla iş iyice sapasarabilir diye düşünerek söylemeyi uygun bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Alfheim said: Zaten böyle hasta ruhlu tipsiz falan loser bişeydi. dövme olayını tekrar düşün. sakata gelme. böyle elemanlar herşeyi yapabilir.konuşarak halletmeye çalışın böyle şeyleri. geçen cumartesi bizim arkadaş deagle ı takmış beline gidiyor. bizim kıza laf atmışlar onların mına koyucam fılan dıyor. ulan deagle bu. 1. dereceden ölümcül silah . bu kadar abartmaya değermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Dövme konusunda kendinize çok güvenmeyin hadi bala eleman loser çıkmış , şahsen ben her kavga öncesi silah taşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 oowwww shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 owshit said: Dövme konusunda kendinize çok güvenmeyin hadi bala eleman loser çıkmış , şahsen ben her kavga öncesi silah taşırım peki kavgaya gitmediğin bi arada durup dururken biri sataşırsa ne yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Onada kafa göz dalıyorum napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Pff ne diyoruz biz ya ne kavgası savaşmayın sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 o cocuk kız arkadasının telefon numarasını nereden biliyor?? madem biliyor,numarayı degistir gitsin.. numarayı değiştirdigin halde hala rahatsız ediyorsa da ozaman dayak şart... vercen odunu.. bazıları ondan anlıyor neden olsa :) owshit said: Dövme konusunda kendinize çok güvenmeyin hadi bala eleman loser çıkmış , şahsen ben her kavga öncesi silah taşırım o silahı cekiyorsan tetige basmasını biliceksin diye bi laf derlerdi.. ee adamı vurdun nolacak.. delikanlılık ugruna bok yoluna gitme gibi bişi bu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar