Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım ve 'sapığı'

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Alf şöyle söyliyim sana, her ne kadar kız arkadaşında olsa onların ırkında olan bir şey bu sevilmekten hoşlanmak.
Yani seni ne kadar sevse de,çevresinde onu sevenlerin bulunması onun için bir mutluluk,bir güvence kaynağı.
Senin için onu yok etmek tabi,ama kız tabi seni garip karşılıcak çünkü onun sevilme egosunu tatmin etmesini önledin.
O yüzden yapacak bir şey yok,sen yaptığın şeye devam et ve kızı sevdiğini daha çok belli etmeye çalış ki başkalarının sevgisine ihtiyaç duymasın
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
ya da bu dayağı atan arkadaşa soruyorum. o çocuk öyle loser bi tip diil de seni paketleyip fiyonk takacak bi çocuk olsaydı dayak atabilecek miydin acaba?

tamam çocuk pislik yapmış orası ayrı da, insan gibi kapatırsın konuyu. dayakla kim neyi çözmüş ya allah allah.

dayı paketliycek biride olsa
allahın verdiği canı bi tane kurşunda alıyo
felsefe aynı, altı üstü dayak yiycen.
kız meselesinde hassasımdır sori
babam olsa babamlada atışırım.
insan gibi anlatıldıysa çocuk anlamayıp devam ettiriyosa
bizde o zmn tmm kardeş sen benim hatuna msj atmaya devam et diyelim dimi ?
hehe böyle gelip saçma sapan yazılar yazıp çağdaş milletiz konuşarak halletmeliyiz lafları yapma. kız arkadaş benim olay benim gider öldürürüm istersem...
Sosyal ağlarda paylaş

ben birinden böyle bişey için dayak yesem, inadına işi uzatırım. hatta o dayak atan arkadaşı da aldırırım bi güzel. saçmalıyosunuz yani. kız arkadaşın kendisi bu sorunu çözmesi lazım. neyse ya isteyen dövsün isteyen sövsün.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

hehe böyle gelip saçma sapan yazılar yazıp çağdaş milletiz konuşarak halletmeliyiz lafları yapma. kız arkadaş benim olay benim gider öldürürüm istersem...

doğru diyosun. dedim zaten ister dövüün ister sövün. kız arkadaşın bu çocuğa dur diyemediyse sorun bence sadece çocukta diildir. tabi fındık beyinli olunca insanlar yapıcak bişey yok neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
Alf şöyle söyliyim sana, her ne kadar kız arkadaşında olsa onların ırkında olan bir şey bu sevilmekten hoşlanmak.
Yani seni ne kadar sevse de,çevresinde onu sevenlerin bulunması onun için bir mutluluk,bir güvence kaynağı.
Senin için onu yok etmek tabi,ama kız tabi seni garip karşılıcak çünkü onun sevilme egosunu tatmin etmesini önledin.
O yüzden yapacak bir şey yok,sen yaptığın şeye devam et ve kızı sevdiğini daha çok belli etmeye çalış ki başkalarının sevgisine ihtiyaç duymasın

Ya şöyle söyleyeyim elemanı bi gör de seni severse ne hissedersin bi düşün :) şaka bi yana kız arkadaşım gayet mutluydu dediğin doğru da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek arkadasi oldugnu bile bile bir kizi rahatsiz adamla konusulcak pek bisey yoktur yani. Doversin veya dayak yersin. Orasi cokta onemli degil. Ama girersin . 5 vurursun 10 yersin. Ama 5 vurursun. Birazda macana guveniyorsan karsiyi ezersin.Genelde boyle tipler loserdir zaten. Hot desen bayilir. Olmadi bayiltirsin. İlk defa kermite hak verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
ben birinden böyle bişey için dayak yesem, inadına işi uzatırım. hatta o dayak atan arkadaşı da aldırırım bi güzel. saçmalıyosunuz yani. kız arkadaşın kendisi bu sorunu çözmesi lazım. neyse ya isteyen dövsün isteyen sövsün.

bak senin dediğin gibi kız arkadaş çözsün olayına bi örnek kendim yaşadım.
bi arkadaşımız okulda bi kız beğendi aralarını yaptık çıkıyolar mutlular felan.
sonra bu kız adanalı kızı beğenen bi tip varmış
. bi gün çocuk kalkıyo geliyo ıspartaya. bizde ellemiyoruz. "kızla konuşup akşam gidicem otobüsle" diyo. eyw diyoruz konuş. bunlar giriyo bi cafeye bizde dersteyiz tabi.
sonra kız bizi arıyo bu eleman kıza tokat atmış. herneyse apar topar otogara gidiyoz. öğreniyoz otobüs kalkta kalkıcak. bu elemanı buluyoz sonra. konuşuyoz güzelce. ayıp felan diyoz kıza tokat atılırmı. elemanın laf şu "o tipsiz yaprak beyinlide ne bulduysa anlamadım biz peşinden koştuk pas vermedi" tabi orda şartelleri indireceksin biraz.
eleman estetik ameliyatı yaptırdı burnuna...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne aklin karisik. Burda hatiralarimizi anlatip telkin mi edelim hehe. Duruma gore davranican iste.
Kiza da daha cok sahiplendigini hissettir, macoluktan vs. ziyade.
Dovduysen zaten sorun olmaz bundan sonra.
Ama losersa uzuldum biraz. 1-2 bagirsaydin zaten eyw. abi deyip giderdi tahminim. Dayaktada ovunulcek bi bok yok. Veya kavgayla. Ama bazen tek care olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bak senin dediğin gibi kız arkadaş çözsün olayına bi örnek kendim yaşadım.
bi arkadaşımız okulda bi kız beğendi aralarını yaptık çıkıyolar mutlular felan.
sonra bu kız adanalı kızı beğenen bi tip varmış
. bi gün çocuk kalkıyo geliyo ıspartaya. bizde ellemiyoruz. "kızla konuşup akşam gidicem otobüsle" diyo. eyw diyoruz konuş. bunlar giriyo bi cafeye bizde dersteyiz tabi.
sonra kız bizi arıyo bu eleman kıza tokat atmış. herneyse apar topar otogara gidiyoz. öğreniyoz otobüs kalkta kalkıcak. bu elemanı buluyoz sonra. konuşuyoz güzelce. ayıp felan diyoz kıza tokat atılırmı. elemanın laf şu "o tipsiz yaprak beyinlide ne bulduysa anlamadım biz peşinden koştuk pas vermedi" tabi orda şartelleri indireceksin biraz.
eleman estetik ameliyatı yaptırdı burnuna...

iyi de kermit bu farklı bi olay. adam sana küfür müfür ediyosa git öldür istiyosan haklısın. kız arkadaşını arayıp mesaj atıyo diye adam dövülür mü ya ben onu diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu tamam da kız arkadaşına başka bi adamın seni seviyorumdan öte abuk subuk mesajlar atmasına ne kadar dayanabilirsin? hani 1 attı tamam dedim hastadır yüz bulamayınca usanır bırakır 1-3-5 oldu tamam da kızın da psikoloji yalan oldu telefon falan taşımamaya başlamaktan söz ediyodu
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerine sağlık hocam iyi yapmışın.Sapığa dayak attın diye kız senden ürkmüşte olabilir.Düşün sende diyosun normalde böyle biri değilim kavgacı höt döt bi tip değilim diye ve kız arkadaşında seni hep böyle görüyo,düşünüyo.Sonra bir gün o sevecen uslu adam gidip bi herifi çok pis dövüyo.Kızın şimdiye kadar düşündükleri yıkıldı gitti.Hiç beklemediği bir yönünle karşılaştı.
Sonra bunu genele yorumlayabilir kız arkadaşın.Ya ilerde bana karşıda kabalaşırsa ya daha başka kötü huylarıda varsa gibi aklına ne gelirse ona yorar ve bi tırsık durum oluşabilir.
Kanımca bu tırsaklık birkaç haftaya geçer-sende sevgini güzelce belli etçen tabi-ve bu olay sevgilinin sana eskisinden daha çok bağlanmasıyla sonuçlanır.
Hayrettir kızların yüzde doksanlık bir kesimi arda bi böyle sertliklerden,ben senin erkeğinim höt döt tavırlarından hoşlanıyor.bu cümleyi tutupta kadın dövmeye yormayın,ne dediğim açık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...