utopia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Madcat said: utopia said: Llama said: Madcat said: oha pati halinde ve dans? rofl. tren yaparız bide abovvv! kayseri crazydance direk. of bi an gözümde canlandırdım, egeyle yavuz karşılıklı oynuyo, yandan dodo giriyo gençayla limbo yapıyo filan sdffgfg. anıl tabi bu arada disko topunun üzerinde akrobasi yapıyo. fok balığı. sdf. tabi kıbrısa gidince unutulduk. çok tenks. senden quotelamışım mesajı delikedi? senle ben vals yapçam, ondan yazmadım hem, yaa. sıpeşıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 eee sonuç? varmı bu hafta bir buluşma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ha ok ütop. söylemeseydin süprüz olsaydı 3 diyip ayak parmaklarımızla beraber 27 yapardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 izmir emekli mekanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Dwinz said: izmir emekli zamanı geldi :P diye çevireyim anlaşılan yaşlandık toplanamıyoruz baksana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 toplanılınırda aslında, oturup muhabbet etmekten veya internet cafeye gidip oyun oynamak dışında yapabilceğimiz pek bişey yok. bunuda çok yaptığımız için baydı ondna kimse can atmıyor pek heralde:). artık senede 1 fln buluşmak gerek :D.bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 anıl olmadan da buluşabilirsiniz evet. o senede 1 kere gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 lol sie:D neden buluşmuyoruz ozaman arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Arkadaşlar havalar gayet iyi yarın gelip sabahlamalı muhabbetli alkolü nargileli ve vb şeleri yapacak olan varmıdır?varsa toplanalım ve yapalım.DoDo ses ver laa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sabahlama dışındakilere ben varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 beni de aranıza alın ben de popüler olmak istiorum :D şaka bi yana buluşalım bi ara. canım sıkılıo izmirde tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 milet elini korkak alıştırmaya başladı son zamanlarda 10 MAYIS 2008 CUMARTESİ SAAT:14:00 sularında alsancak sevinç önünde bulusalım dıyorum?10 mayıs cok oldu dıyen varsa aşagı cekebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Valla 10 mayıs malesefki zor bir arkadaşımın doğrum günü güzel bir party aşamasında ilerlemekte ve öyleden olucak.Onun dışındaki günler için şimdilik uygunum...16-17-18-19 mayıs içinde ayarlama yapıcaksanız gene yokum ona göre seçin haa. Okadar!!! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 saat 2mi ulan yataktan yeni kalkıyoruz o saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Llama said: saat 2mi ulan yataktan yeni kalkıyoruz o saatte ewet çok öenmli bir nokta doğru dersin saat 2 de yeni kalkıyoruz ki 9 mayıs cuma oldunu düşünürsek bu 2 de kalkma olayı daha geç saatlere sarkıyor demi Llama. onun için gelin bu buluşmayı cuma veya pazar saat 3-4 aralarında imbat(sanırım böle bişeydi orası) pubda yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bence 3-4-5 suları olsun akşama doğru serin serin.gerçi önemli tarih:D. 23 nisanda buluşup kutlama yapabiliriz okullar tatil:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 redogski mantıklı benım için uyar evet hareket görelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 benim içinde uygun 23 nisal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Vizelerim başlıyor tekrardan, ben yokum. Gerçi gelmiyorum lan zaten bayadır, eksikliğimi hissetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ne vizesi ya desdur daha yeni bitmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 2 vize 1 final bizde. Daha yeni bitti işte geçen cuma günü, cumartesi yine başlıyor ve 1 haftada 5 vize var şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 yav sizin 4 3 takınsıdı nedir yaa saatlerde.. artık yaz havalar geç kapanıyor amele gibi yakıcaksınız bizi sokaklarda kordon yapsan yapılmaz sabah kavaltısında bira içirticeksiniz adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 valla biz hep 2~3 gibi buluşuyoruz, mekanlarda filan takılınca sorun olmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Llama said: yav sizin 4 3 takınsıdı nedir yaa saatlerde.. artık yaz havalar geç kapanıyor amele gibi yakıcaksınız bizi sokaklarda kordon yapsan yapılmaz sabah kavaltısında bira içirticeksiniz adama +1 şöle bikerem değişiklik yapalım gece alemleri için bi buluşma yapalım derim.Şöyle 2-3 değilde 7-8 de buluşup gecenen ilerleyen saatlerine kadar eğlenelim valla arada böyle değişikler iyi gelir izmir tayfasına. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ben aylar sonra Levie strikes back olayına girişebilirim işgüçten başımı kaldırırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar