PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 haydari said: 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. ben yazmıştım bunu fotokopi mi çekiyosun dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 culrofobimiymiş adı demek ki.. küçüklüğümden beri palyaçodan korktuğum kadar hiçbirşeyden korkmadım. bu forumda beni gerçekte iyi tanıyan 3 kişi falan var onlar bilir en gore en korkunç olayları güle güle seyreder anlatırım falan fakat palyaço görsem önce donuma doldururum sonra bir temiz döverim. biliyorum makyajlı bir insan aslında fakat olmuyo çocukluktan beri sapık derecede korkuyorum palyaçolardan bide alice harikalar diyarındayı bana hiçbir güç seyrettiremez. ömrümü yiyor o film. nasıl hasta bir beynin eseridir lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vingthor'da ki hastalıktan başka bir arkadaşımda daha mevcut. O da gayet gore mevzulardan haz eden bir arkadaşımız fekat palayaço dedin mi bir duruyor adam, korkuyor ciddi ciddi. Yahu ne ilginç birşey bu böyle. Gerçi liste baştan sona ilginçte, bu hali hazırda karşımda olduğu için daha bir "ne ilginç şey" demeye hakkım varmış gibi geliyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 vingthor'daki hastalıkların en büyüğü selamon hastalığıdır içelim aaakü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 PrudenT said: haydari said: 8:Trikofaji-Saç, kıl yeme. ben yazmıştım bunu fotokopi mi çekiyosun dayı alttaki mesajlara bakmamışım, öylece yazdım. okurken yanlış olduğunu fark ettim. orda kaldım 9 neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 said: 10:"Ölmekteyim yahut ölmek üzereyim..ikiside doğru"(ünlü fransız dilbilgisi uzmanı dominique bouhours) bu super otesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sanırım ses rekoruna beşiktaş ta girer yakında :) stad 50bin kişi olunca 2-3 seneye kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar