ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yarın kime hangi saat uyuyor mesaj atsın bana ya da emreye plx, ses çıkmazsa saat 7-8 gibi buluşacağız taksimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bana uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Şimdi, Antimodes saat 5'te çıkıyormuş, o yüzden ben de o saatlerde Taksim'de olmayı düşünüyorum. Zaugna en erken 7 gibi gelebiliyor sanırım, Antimodes'i 2 saat bekletmemek için ben de erkenden gidicem. O yüzden 5 civarında Taksim'de olabilecek olanlar yazsınlar buraya, buluşup bir yerlere gidelim. Azmo'ya ulaşamadım bir türlü, nedense kimsenin msn'i de açık değil, konuyu okuyup gelecek olanlar beni arasınlar ahanda telefon numaram; 0506518207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Levent'i kapıp gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Telefonu yanlış yazmışım; 05056518207 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Güneşle gelirim ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Oha, Spidee ve Gris geliyorsa beni de yazın o buluşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Fotoğraf makinası da getiin arkadaşlar, Azmo'nun kasları var buluşmada. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 gelimmi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Taksim burger king önünde 5'te buluşuluyor. Ön sayfada josgelinin nosu var. Gelenler o numarayı arasın veya mesaj atıversın o saate yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Akşam 6 da uyanınca üşendim karşıya geçmeye, efendi efendi Kadıköy'de içtim. Neyse artık, bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bulusmadilar ki lem daha, bugun zaten? degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Buluştukar yahu, demin buluşmadan gelen arkadaşımla MSN'de kritiğini filan yaptım hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hee ben pyronun mesaji gorunce oyle sandim, onceden atmis, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 hesabı ödemeden kaçan sendika üyesi istemiyoruz //Zaugna ben neyse ben çok alkollüyüm, spidee ile griswold uyuyor; yanımda da pyro var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 10 numara buluşma oldu valla. Bu arada kim ödemeden kaçmış? Kaan'ın kafası iyiyken "Yan masayı da bize yazın" demesi olmasın o size patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 SHADAYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 PICS OR GTFO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 fotoğraflar israillilerde, 2 haftaya gelir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Fotoğraflar dün geceyi anlatmaya yetmez, yetemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 KARI var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ZaugnaKhaldun said: SHADAYIM! Ahaha tam bunu yazmaya girmiştim. Hatta güneşle nasıl aklımıza gelmedi orada diye laf ettik baya öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Tüm gün uyuma ve işler yüzünden yazamadım ki kimse yazmamış zaten geceyi. Öncelikle satışı koyan amzoyu kınıyorum, kınıyoruz. Josgelin'den sonra pi'de yine bir garson kıza elaidi ile ben vuruldum. Gerçi Ali'yi rakip olarak görmüyordum, baştan belliydi cacık olmayacağı. Kıza yazmak için her seferinde kız bir bira daha dediğinde aldı herif. Hatta mekandan çıkarken anket tarzı birşey için kalem isteyip sadece personel davranışına "çok iyi" yi seçti ve isim ile telefonunu yazdı. Muhabbetti biraydı derken sly geldi, o arada elaidi gitti (garson bana kaldı). Sly geldikten sonra ne kadar süre geçti hatırlamıyorum ama itünün yurt dışından gelen yabancı öğrencileri ortama damladı. Xaenin ve Spidee'ye ruj sürdüler ve fotoğraflarını çektiler, çok yakında maile gelince o fotoları ifşa edeceğiz. Yabancı öğrenciler gittikten sonra yan masadan bir yabancı geldi oturdu. Adı Golan'mış, baya bir muhabbet döndü ve sonunda diğer arkadaşları ile bir masaya geçildi topluca (Gerçi o arada Xaenin'in yaptıklarını sadece Naz'a anlatabilirim). Golan ve arkadaşları İsrailliymiş. Hatta kartını verdi, maillerimizi aldı vs. Bölümleri sorduktan sonra yurt dışında iş, staj konusunda yardım edebilirim beni arayın diyip nasihatlarda verdi kızlar hakkında ahah. Zaten adam bizi öyle toplu gördü diye herhalde direk kız muhabbetiyle geldi masamıza ve öyle tanıştı. Masalar kaynaşınca ve birazda alkolün etkisiyle ortamdaki tek kız olan Ariela'ya (Golan'ın kuzeniymiş) yazmayan kalmadı. Ha sadece zaugna yazmadı o da uçmuştu o yüzden. O an "shadayim!" aklımıza gelmedi, aslında iyiki de gelmemiş haha. Gece sonuna doğru millet teker teker ayrıldı ortamdan ama Michael ile birlikte 4-5 kişi kalıp içme ve muhabbet devam etti. En son ortamdan çıkarken hesapta açık kalması yüzünden rahat bir 10-15 dk rehin bile kaldık. Bir daha alkollü ortamda Kaan'a fazla içirmemek gerektiğini de öğrendik, zira olay son çıkanlara patlıyor sdf. Hesabı kapatmasına kapadık ama herhalde orada en fazla haz alan bendim, zira çıkışta öldürücü darbeyi vurdum. Detaylara fazla giremem, paticik kaldırmaz bunu ama garson işi tamamdır diyeyim. Çıkışta Spidee'ye 4 kişi kalmaya gittik. Daha yolda zaugna zaten sızdı, eve girince de direk horlamaya başladı adam. Gerçi horlarken adamın ağzına çeşitli emeller yaparak uyandırmayı başardık sonra tekrar uyuyakaldı mal. Uyurken horlama dışında garip sesler çıkarması da ilginçti tabi. O uyurken wowa girdik Spidee ile birlikte, hiç girmeyin wowa. Oyun bayık hala. En azından ben hiç özlememişim. Gece böyle bitti denebilir. Kısacası sendika artık uluslararası oldu ve bir kolumuzda İsrail'de. Belki masonlar bile katılabilir sendikaya yakın zamanda. Unutmadan Ariela pro. fotoğrafçıymış, baya bir fotoğraf çekti. İlerleyen günlerde maile gelince onları da ifşa edebiliriz burada. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sonuç kanka? karı kaldırdınız mı? kaldıramadyısanız gerisi yalan bık bık yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kaldırılırdı aslında ama Wish'in "pi'den karı kaldırılmaz" geyiğine vazgeçtim. Gerçi kaldırılamaz da olabilirdi o geyik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar