DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Şimdi şöyle bi problemim var , msn kısayoluna tıkladığım ekranıma hiçbişey gelmiyor fakat görev yöneticinde çalıştığını görüyorum, ekranıma nasıl getirebilirim bunu, aniden olan bi olay üstelik dün normaldi bugun bu problemle uyandım :) msn 8.5 buarada versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 plus yüklüyse ondan dolayı olabilir mi? böyle bi özellik vardı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Eğer msn için skin yüklediysen o da bu tarz hata verebiliyor. Baştan kurmayı dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 teşekkürler, bende yenisini yükledim halloldu gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben de MSN'in yanına Windows Live Mail kurduktan sonra benzer bi sorun yaşadım. Şöyle ki; başlat menüsünden MSN ikonuna tıklayınca hiçbi şey olmuyodu (Vista). Masaüstüne kısayol atmıştım, ordan açılıyodu MSN, ama açıldıktan bi süre sonra explorer.exe göçüyodu. Ben de hem Live Mail'ı hem de Messenger'ı sildim, sonra yalnızca Messenger'ı kurdum, sorun düzeldi. Başlattan da açabiliyorum, masaüstü kısayolundan da. Ve explorer.exe de göçmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 diğer internet aktivitelerinde bi sorun var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 hayır diğerlerinde bi problem yoktu sadece msn de ama halloldu o da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar