Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bone'u rüyada görmek.İlginç,anlamsız, komik rüya.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendisini tanımam, forumlarda okuduğum kadar işte.

BonePART evinde parti mi ne veriyomuş, patileri de çağırmış heralde. Ben de bi gidiyim bakiyim demişim gitmişim :p

Neyse oturuyoruz salonda yanımda kız arkım da var. Karşıdaki koltukta da Bone oturmakta.

Ben acıktığımı söylüyorum, o da aaa ben de acıktım döner yapıyım birlikte yeriz diyo.

Sevindirik vaziyette koltukta bekliyorum etrafla ilgileniyorum falan, Bone bi ara çağırıyo döner hazır gel yumulalım diye, fırlıyorum mutfağa.

Bone'un hazırladığı masaya yaklaşıyorum,

Bone elinde döner yanında ayran bana bakıyo gel diyo, karşısındaki, benim için hazırladığı tabağa bakıyorum,

Tabağın ortasında bir yaprak döner, yanında da bi bardak ayran!

Bone'a bakıyorum "Döner istemedin mi? al sana döner işte." dermiş gibi pis pis suratıma doğru sırıtıyo.

Bi kaç saniye sonra beraber kopuyoruz :p

Lol...

Bi ara da kız arkıma sarkıyodu sanki ...[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
bu $aka bazında kaldı dimi ? Yani bone kendi tabagına yumulup da sen tek yaprak doner'i kucuk parcalar ısırarak yemedin ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
AHUAHAHAHAH olur olur bone un nerden çıkcaa belli olmaz :D[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
said:
ZeuZ, 27 January 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
bu $aka bazında kaldı dimi ? Yani bone kendi tabagına yumulup da sen tek yaprak doner'i kucuk parcalar ısırarak yemedin ?

Lol iştah mı kalır[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Yani bunun rüya olduğunu eminmisin, yani bu kadar gerçekçi olur

:-P vede :-D

said:
Wacky, 27 January 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
Bi ara da kız arkıma sarkıyodu sanki ...
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Gördüm resmini tabi.

Resmini görmekle kız arkıma sarktı, ilginç bi döner şakası yaptı, ama olsun güldürdü :p

Demek ki kendisini görsem.... Allah muhafaza.[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
kokoreç olsa neyse dicem de döner..cık cık :P[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Heheh adam aşmış artık astral projectionla rüyalara bile girmeye başlamış :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Siz siz olun Bone'un tanıştırdığı bir kızla çıkmayın.
Her fırsatta yüzünüze vuruyor.
Adam sözlükte bile yüzüme vurdu yuh dedim.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Mesaj tarihi:
Bone'un en uygun olduğu yerler zaten rüyalar, boş zamanlarında "firedi krıgır" oluyor muş kendi deyimiyle...

O değilde rüyanda düzgün yazabiliyor muydu onu söyle sen bana ?[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Mesaj tarihi:
Rüyanıza giriyor ve siz pençe beklerken gömleğinin düğmelerini açıyor.

"Gel abinin gıllı göğsüne MÜEHEHEHE."
Sonra kalkıyorsunuz.
HER TARAFINIZ KIL.
AMAN TANRIM![signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 28 January 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
bone a bilinçaltında aşık olmuşsun sen

bone doğuştan star bunu kimse bilmiyo bitek bone biliyo
ajdarın ışıgı yansımış gözlere[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Mesaj tarihi:
Heha :D yakında hepimizin rüyasında dönen bi bone kafası olucak zaten bannera baktıkca tırsıyorum :-P[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
  • Yeni Oluştur...