Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 2. güne girdim, duyuru vermişler ayın 10'una kadar veremicez tatil dolayısıyla diye. önce birkaç dakika içinde ulaştırılıyor idi, sonra 12 saat içinde, şimdi de 6 gün sonra : ufak bir miktardı da migrate etçem ama hadi artık ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gençler çin yılbaşısındayız şuan savaş cıksa iplemez onlar sizi =) bekleyin biraz daha hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 grim batolda satlık gold war 7-8k kadar. pm plx -ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evet bayram var 10 unda gelin denmişler , bugün 5 gibi kapanmıştı siparişler zaten. ancak ben 3 ünde vermiştim olay o : itemgarden'ın live helpinde çok eğlendim yanlız, yetkili "we will sent refund after ok thanks" dedi mesela, adamla 5 dk kadar konuştum , sonunda dedim siz refund edin ben ayın 10 unda migrate olup oraya bir daha veriyorum, tamam mı dedim anca öyle anlaştık lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 itemgarden.com vardı tbc öncesi 1k gold almıştık arkadaşla. tbc den sonra aynı fiyat tarifesi olduğunu varsayarak öyle bi girişimde bulunmadık. zira 1k gold için 40 milyon gibi bişey ödemiştik zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 fiyatlar artmış biraz. 500 g için 24 ytl civarı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Wowda official olarak hazır karakter satsalar keşke ne güzel olurdu. Yani kendisi kasmayınca insan oyundan fazla bir zevk alamıyor, belki harcamış oluyor hikayeyi ama bir süre sonra lvl kasmak dungeon yapma halini alıyor ve ben çok sıkılıyorum bundan. Hiçbir oyunda tam olarak karakter kasamamışımdır bugüne kadar. UO'da bile kasamadım düşünün :D Level 70 olan arkadaşlara sormak istiyorum, oyuna direk level 70 bir karakterle başlamak sizce çok şey kaybettirir mi 0'dan başlamaktan? Ben level 40'a kadar geldim fakat çok sıkıldım bıraktım oyunu, baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 3000g aldım 100 dolara. normal gibi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 sayılır. wowmine 154$ a satıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Frostmane'de 5k gold 2 hafta önce 140 dolar civarıydı şimdi en ucuzu 170 dolar, 210'a kadar yolu var. Neden böyle bir fikri var mı? Bu lunar hede ile mi alakalı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 FMde 1k goldu 16dolaramı n e adlım yanılmıyorsam. Bu aralar acaip arttı yeni yılıymış bişiler diyorlar çinlilerin fazla mesai parası hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 fare yili basliyo bu aralar cin takvimine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 peh delikanlı adam farmlar satın almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Farinal said: peh delikanlı adam farmlar satın almaz WoW'da delikanlılık olduğunu da nerden çıkardın? Örneğin .... Buara da konuyu fazla dağıtmadan ben de düşüncelerimi ekleyeyim. Bence de bu yeni yıl işi kötü oldu. Tam da gold almayı düşündüğüm srada :( 3k küsür kastım, 1s dahakasmaya çalışırsam kusucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 daha ağzını açarsan kulaklarını geçecek içine düşeceksin onca altının yazık falla gerçi bende bakınca ağzımın suyu akmıyo değil :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mygamesale teslimatı nerde yapıyo? Bi de telefondan falan arıyolar mı, msnden bitiremiyolar mı işi? 60 yaklaşıyo babolar, acele etmek lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 mygamesale beni telefonla aramadı ratchetta yaptılar teslimatı bi de sistemleri bozuktu, livechatte 40 dakika geçirdim ama, onu da söyleyeyim (bi de paramın bir kısmını bugün verecekler vsfsd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Tamamdır saolasın. 58 olunca direk Outlands, çabuk çabuk level atlayıp 60, sonra direk riding+AV spam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 wowmine.com a dikkat edin. Sitelerinde bir tür trojan vardı. ben hacklendim 1 yıl önce. Hatta tavsiyem, wow oynadiginiz bilgisayar ile gold satan sitelere girmeye kalkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 mygamesale'in Frostmane'de parası kalmamış asfjsdfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 offgamers confirm etmek için sizi arıyorlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar