Quibble Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kiz milleti varya off off ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 benim anlamadıgım bu tarz topiclerden gerçekten dogru yardımı bulup uygulamıs olan varmıdır şimdi kızı sen tanıosun.kurs senin kursun.ortam senin.burda insanların yazıcakları şeyler sana fayda saglamıcaktır. kıza şöyle böyle demelisin diye yardım etse biri sana.belki o kıza ters bişidir o mesela.içinden nasıl geliyosa öyle davran. sen önce kızın gonlune gir.kız ayrılcagı varsa ayrılıp zaten senin olur.çok aşıksan kafayı kullan bol entrika yarat bi şekilde ayır.ama sora çok başın agrır eski sevgiliden.ilişkşden bişi anlamazsın ama herşeyin ilacı zaman.bekle kısmetse olur değilse olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Reis® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 aralarına gir. yerse döv elemanı. yemezse "ama siz ayrıldınız hacı, bız ondan sonra şey ettik" de gits.n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Nasil boyle aralarina gir falan diyebiliyosunuz rahatca anlayamadim. Hani ben mi cok arabesk bi ortamda yetistim cok anormal geliyor. Vururlar olm adami, nereye giriyorsun. Adam alir emaneti takar kosene. Yerse dov olmazsa girme isleri lafta kalir. Bunun kavgasi da yoktur yani. Direk indirir adam seni ve haklidir. O zaman ben bi telefonla adam kaldiririm daga cevrem ve arkam saglamdir. İyi o hoslandigim kizi alayim direk elinden. Kiz mutlu olsun olmasin sonucta erkek arkadasi var. Ozeli var sonucta. İlk bitirir iliskisini, sonra ne yasamak istiyorsan yasarsin. Zaten kizin erkek arkadasi varken seninle yakinlasiyorsa en bastan salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Red said: çok aşıksan kafayı kullan bol entrika yarat bi şekilde ayır. inşallah bigün aynılarını başka biri size yapar nedir bu armutu bile sapından kopararak yerler mentalitesi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Kiz icin kim kimi indiriyor ya? KV'de mi yasiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 taze konumuz. olan seyler normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kızın sevgiisi var diyorsun araları açık olsada sonuçta ayrılmamışlar.Aynısını bir gün sana yapsalar ne düşünüsün :/ Yapmayın arkadaşlar böyle kursuna devam et.Askerliğinde yaklaşıyormuş zaten kafana takm rahat rahat bitir askerliğini sevgilisi vaken ana yüz veriyorsa o kızdan hayır gelmz biraz mantıklı düşün duygularına yenilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kizla eglenmekle kizi rahatsiz etmek ayni sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ohoo cok ayri telden caliyoruz. Tabiki arkadasin olabilir. Cok yakin arkadasin bile olaiblir. Herkesin cok yakin kiz arkadaslari vardir, gezer tozar. Arkadastir en nihayetinde. Ama bi de kardes ayagi got ayagi olayi var oraya barnak bastim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Olivies said: ohoo cok ayri telden caliyoruz. Tabiki arkadasin olabilir. Cok yakin arkadasin bile olaiblir. Herkesin cok yakin kiz arkadaslari vardir, gezer tozar. Arkadastir en nihayetinde. Ama bi de kardes ayagi got ayagi olayi var oraya barnak bastim ben. +1 ulaşa katılıyorum..eklemek istediğim bişey var.yerinde olsam paşa paşa derslerimi çalışırım.okulu bitirir sora hatun arayışına çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Arkadas olursun. Kiz otesine gitmek istediginde hayir demeyecegini belli edersin. Erkek fazlasini yapmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Neyse ben zamana bıraktım.Msn de falan baya baya konusuoz,Arada dışarı falan da çıkıoz(tabi yanımızda başkalarıda oluo), Ama daha sinemaya falan gitmedik,arada bir erkek arkadaşından "malum şahıs" olarak bahsedio. Amaaan olmassa da olmasın kızmı kalmadı, Zaten askerlik de var acaba askerden gelene kadar ne olcak orasını bilen de yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Akşam kıza söyledim herşeyi,Önce bi şaşırdım falan dedi,Sonra düşüneyim dedi biraz,En sona hayır olmaz dedi,Bende iyi dedim. Sadece hoşlandığım biri olduğu için peşinden koşmam,ama çıktığım ve sevdiğim biri olmuş olsaydı peşini bırakmaz benden ayrılmaması için herşeyi yapardım. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir Edit:İlk mesaja yazıcaktım ama güncelleyemiyorum onu neden anlamadım??¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ahlaksiz herifler, bir gun birisi kariniza sevgilinize yapar umarim su "git dene elinden al olm" hadisesini de gorursunuz sonucunu. Ne hale getirdiginizin farkinda degilsiniz sosyal yapiyi bu sekilde. baglilik sadakat diye bir kavram var, yazik ayip birsey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Leath said: ahlaksiz herifler, bir gun birisi kariniza sevgilinize yapar umarim su "git dene elinden al olm" hadisesini de gorursunuz sonucunu. Ne hale getirdiginizin farkinda degilsiniz sosyal yapiyi bu sekilde. baglilik sadakat diye bir kavram var, yazik ayip birsey be. Sen ne diosun kardeşim ya Kız bursada, aileside.Çocuk da ankara da ama gel gör ki bursada herhangi bir dayanagı yok. O yüzden gelemio + kızıda ankara ya yollamıolar heralde ve araları da o yüzden bozuk diye düşünüyorum. Ama gel gelelim hatice ye değil netice ye bakmak gerek,Kabul ettimi,HAYIR. O zaman problem yok, @Leath,Sanırım senin kız arkadaşını biri almış ki bu kadar dokundu(çocuk çok mu yakışıklıydı bari yoksa zenginmiydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yoo, kimsenin dokundugu falan da yok, fakat boyle birsey olsa nasil hissederdim, ona gore yazdim. sen hissetmeyeceksin anlasilan ki pek batmamis, aynen devam o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 0ne said: Asıl problem ise onun şu anda bir erkek arkadaşı olması dostum bu bir problem değil, kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ginaly said: 0ne said: Asıl problem ise onun şu anda bir erkek arkadaşı olması dostum bu bir problem değil, kalede kaleci var diye gol mü atmayacaksın? dostum abaza demişsin ama bu hayvan çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gene de emege saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 EYW AGATÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Leath'i fena uzmusler yalniz =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yok merak etmeyin, ciddi ciddi :), boyle birsey olmadi da, oldugunu gormek uzer insani. hepimizi uzer en azindan, dogru duzgun davranip toplumsal duzene bir katkida bulunabiliriz sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bence olayın içinde başka işler var çünkü çocukla sürekli kavga falan edio ama bırakamıo(Bence önemli bi nedenden dolayı(anladınız siz onu)) Ve en önemlisi muhabbeti geçtiği zaman "salak odun kütük gibi terimler kullanırken başka bi muhabbette kocam falan dio" ki zaten o laflardan sonra ayaklarıma da kapansa ben almam Güvenmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar