Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klozetten piton çıktı(mış)!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İspanya'nın Barselona kentindeki bir evin tuvaletinden,1 metre uzunluğunda bir piton yılanı çıkmış. Katalan bölgesi polisi,genel olarak suyun bulunduğu ortamlarda yaşayan yılanın nereden geldiği bilinmemekle birlikte,kanalizasyonu kullanarak evin tuvaletine çıktığını açıklamış.Ev halkının ihbarı üzerine yetkililerce sorunsuz şekilde yakalanan yılan,hayvan koruma kuruluşuna teslim edilmiş.
[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!

[Bu mesaj dittohead tarafından 27 January 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
yaw piton dedigin şoyle kapkalın 2 metre felan olması lazım? klozet deliginden çıkacak kadar olcagini sanmam.kucuk bi yılana benziyo zaten.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ııh,pekki o yılan ordan çıktığında klozette oturan biri varmıymış?[signature][hline]"In blossom today, then scattered:
Life is so like a delicate flower.
How can one expect the fragrance
To last for ever?
- Admiral Onishi Takijiro
Mesaj tarihi:
artık tuvalete girerken dikkatli olmalıyız.şahsen ben dikkatli olucam tırstım yani :).[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
Mesaj tarihi:
abı ben yılana acırım yaa suratına sıcıolar[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
sonuçta tuvaletimden fare çıkması bile hiç açıcı değil.düşünsene kafasına işion farenin :-D.[signature][hline]Hiçbir Varlık, İnsan Kadar Yükselemez Ve Alçalamaz...!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ııykk iğrenç :)
ancak bunun trda olması zor gibi hemen hemen heryer apt kocaman yılan 5-9-12 fln filan katlara tırmanacak değilki :)
yani allah korusun sonuçta yılan en pis mahluk :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Mesaj tarihi:
bende bi kötü oldum şimdi, düşünmek bile istemiorum walla[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
yalandır ya.koymuşlar klozete yılanı sora yılan cıktı die milleti kekliolar[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
peki keklese ne i$e yaricak yani ne fayda etcek ? Yani "Klozette bile yılan var o derece cesuruz ki o yılan ordayken bile ci$ ve k*ka yapabilioz"[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
1. olası ihtimal: arkadan gelen güneş ışığı ise eğer, ki öyle görünüyor resimde bu wc halka açık bi yer olabilir, sahil olabilir mesela. sol üst köşede taşlar ve prefabrik olduğuna kanıt olan bir yapısı var wc'nin. dışardan gelmiş olabilir en büyük ihtimal, yılanlar gölge yerler isterler uyumak için.

2. olası ihtimal: birisi zamanında almıştır evine bakamayıp tuvalete atmıştır salak, yılanda orda fare wb yiyerek büyümüş olabilir sonrada borudanyukarı tırmanmıştır gayet normal, bunun fareli versiyonları daha sık olur, kanal fareleri suda nefes falanda tutabiliyorlar yüzerken çünkü :)

çıkan sonuç: wc ye girdiğinizde "önce" bir sifonu çekin ne olur ne olmaz :)[signature][hline][i]Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 27 January 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ne tesadüf!
piton çıkarken kameralarıda yanlarındamış!

herkes davul zurnayla gidecek deĞil ya
kimiside kamerayla gidiyo[signature][hline][b]Show No Mercy[b]
  • Yeni Oluştur...