DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 bundan daha farklı tarzı , zati saçma sapan aşk sahneler fln da var ve başrol elemanı bildiğin cringy AMA netflix'in marco polo serisine bi göz atabilirsin,çin-ortaasya kafaları,atlar atlılar moğollar ve bol aksyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Teşekkür ederim ikinize de Kazak moğol dizi keywordleriyle arattım ama; "Kazak Hanlığı Dizisi 1.Bölüm- TuranTürk TV" başlıklı bişey buldum. Bu değil gibi :D Marco polo' dizisini de ilk defa duydum ama tam benlik gibi. Yarın başlarım ben buna, çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 2007 yapımı filmden mi bahsediyorsunuz? Ben izlemedim. İzleyeyim yarın. edit: evet ilk postta atılmış görmedim. 2007 film. Bir izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 İzle abi güzel ama hikayenin çok daha uzatılması, savaş taktiklerini daha geniş göstermeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 izlemeye şimdi başlıyorum büyük oğlanı yanıma esir aldım 1.94 hala mindcraft oynuyor vip mi neymiş Ahahah. Şimdi anladığıma göre bu dombıra şeysi bunu izleyince banlanmayayım. Gerçi site yönetimi de tavsiye etmiş ama bait olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Empress ki izlemiştim. Çok iyi dizi idi. Buda onun öncesini anlatıyor. Çok aydınlatıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Abi patlamış mısıra oroyin falan mı serptiniz yanlışlıkla? Hiç bir şey anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 nesini anlamadin? emprs izlememsne hun mpartorlugu dede oglu gelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 deadwoll said: Abi patlamış mısıra oroyin falan mı serptiniz yanlışlıkla? Hiç bir şey anlaşılmıyor. İmparatoriçe Ki diye bir dizi var. Orada ki'nin kocası Togon Temür. Temür'ün büyük büyük babası ise Temuçin. İki dizide de davranışları akıl yapıları çok benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Marco Polo'yu kesinlikle tavsiye ederim Moğollarla ilgili dizi izlemek isteyenlere. Başroldeki oyuncunun sırıtması dışında efsane güzel bir dizidir. Hele ki Kubilay'ı oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl'daki Halit Ergenç performansı sergilemiş. Bu dizinin tutulmayıp yarıda bırakılmasına razı olmadığından ağır derecede fanboyluk yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTA2NjQwMzk1MDheQTJeQWpwZ15BbWU4MDM4NTE2MjIx._V1_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar