sQu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Buyrun tontonda cikmis gayet de super ingame, skillerin aciklamalari bile okunuyo. Demonologist olarak oynayan arkadaşın ekrandan çekilmiş daha cok, group buffer tarzi bişey anladığım kadarı ile char, partye buff veriyo habire http://www.tentonhammer.com/node/21273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 damage veren bir yetenek ağacıda olmalı, sırf buffer olarak düşünmemiştim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Emote'lar çok güzel olcak gibi. This big! thiiis big! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 var zaten dmg veren bir sürü skill. Havoc / Conflagration skilleri treeleri var, fireball, cone of fire, lightning burst gibi nuker skilleri var, yaninda peti var ve group buffi veriyo. AoC da tek basina dmg veremeyen class olmayacak bildigim kadari ile grup bufflari dedigim mesela örnek : partinin spell castini hizlandiriyo. okuyabildigim buydu videoda bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu oyundan hep umutluydum.. inşallah iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Grafikler ve animasyonlar düşlediğim kadar iyi değil gibi. Ama her şekilde başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 guzel olucak insallah bide betaya kabul gorsem ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 son bossun gözüküodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Yavaş biraz, çüşşş, düffs, tırıssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dreagloth said: Yavaş biraz, çüşşş, düffs, tırıssss bunu video için mi söyledin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bana dedi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 "LEEEROY!... ooh wait." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar