KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Beyler, kardeşimle msn'de konuşuordum dedi ki izledin mi dün beyaz'ı hyr dedim şimdi yeni bitti youtube'taki videolar. Mükemmelmiş konuk ta şahan'dı bu arada.. http://www.youtube.com/watch?v=xvT3LcSQNlc http://www.youtube.com/watch?v=E-v09HA9poI http://www.youtube.com/watch?v=UXagRRpOLgE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 AHAHA süpermiş. izlememiştim, keşke izleseymişim hehe neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben yarida acmistim ya, guzeldi yani :D Edit : Tarkan'i beyaz show'a istiyoruz !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Vallahi dünkü Beyaz Show bombaydı 3 saat kesintisiz izledim. Şahanla Beyaz zaten laf sokma yarışına girdiler bi ara kendimden geçtim gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 harikaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Psikopat Vs Recep İvedik bitirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 beyaza yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Su ulkede sahan'i komik bulmayan bi ben varim sanirim :P edit: yani tipleme olarak, yoksa normal kisilik muhabbet olarak eglenceli bir adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şahanı direk sevmiorum. ama arada bi komik geliyo hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 KillJoy said: Psikopat Vs Recep İvedik bitirdi.. harbi harbi cok iyilerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 beyazın psikopatı, recebi fena döver ama haha.. allah onun şerrinden korusun bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 walla belli de olmaz.. recepte çetin ceviz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 beyaz show harikaydı tek kelimeyle adam işini iyi yapıyor konuklarını süper seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 telefona bağlanan kızın su söylediği kimsenin dikkatini çekmedi mi ya "benim bi arkadaşım var aynı zamanda kuzenim de oluyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar