Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 o zaman artık rahatca uyuyabılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Cuce said: o zaman artık rahatca uyuyabılırım Cüce diyip geçmiyceksin. Adam deli kıvırıyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 zlorwf said: BEYLER BEN BUNLARIN HEPSİNİ OYNADIM. e söylediklerimizin hepsini oynadıysan sen tavsiye et bize. yetersiziz demek ki. EagleEye said: Demin vampire the masquerade: bloodlines oynadım, çok fena oyun. gerçi bi problem var klavyeyle giderkene yön tuşu basılı kalıyor yada oyunla ilgili bişi. normalde asdw tuşları basılı falan kalmıyor çünkü. o diilde bi otel bölümü koymuşlar, otelde hayaleti arıyosun. ben bayadır böyle gerildiğimi hatırlamıyorum hala tüylerim diken diken. sonunda zaten üzerime asansör düştü galiba öldüm hayaleti bulamadan direk kapattım oyunu. gerilimi kaldıramayanlar otel görevini yapmasın diye uyarayım burdan O bölüm efsanedir zaten. Oyunu oynayan herkesi gerim gerim geren bir yerdir. Ayrıca bloodlines oynamış kişilere mutlaka redemption da öneriyorum. Müthiş bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Aslında onu ben yazmamıştım ama güncellemesi dolduğu için değiştiremedim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 olsun sen yine de yaz, güzel birşey varsa biz de faydalanmış oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Hmm, old-style ama güzel kotarılmış senaryo olarak fable'ı önerebilirim. Oynamamışlar için kesinlikle Warcraft serisi, Starcraft da dahil edilebilir tabiki. Call of Cthulhu vardır zaten belli konusu onun=) Final Fantasy serisi(8 özellikle), PS emulatörle Chrono Cross ve Chrono Crusade serisi. Metal gear serisini de unutmadan ekleyeyim. MGS Substance PCye çıkmıştı. Burada yazılanlar dışında pek birşey de aklıma gelmiyor aslında. Yeni oyunlardan ise CoD 4 dışında pek hatırı sayılır bir hikaye bulamadım diyeiblirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Outlaws ta güzeldir :) o değil de dark earth'i çektim ancak xp de problem yaşıyorum sürekli atıyor oyun ortasında save sıkıntısı da olduğu için (istediğiniz yerde save edemiyorsunuz) sıktı açıkçası. bi de ispanyolca olması çabası. şu paylaşıma ispanyolca dosya koyup belirtmeyenlerin allah belasını versin. alt yazı ispanyolca takılıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 topiği gördüm, aklıma bir kez daha mgs geldi. hayatımda aldığım tek orjinal oyun olma şerefine erişen mgs2'yi kurup bi daha oyniyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Grim Fandango, ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ginaly said: topiği gördüm, aklıma bir kez daha mgs geldi. hayatımda aldığım tek orjinal oyun olma şerefine erişen mgs2'yi kurup bi daha oyniyim bari. eh oynanmicak gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 SANATARIUM niye kimse YAZMAMIS ! beğenmezsende ben forumları bırakıp gidiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar