adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Yarın amerikadaki patronla iş görüşmem var.Nasıl davraniyim ne ediyim bilemedim sakallı kessem mi acaba küpe takmasam mı yada en azından 3 tane takmasam mı böle bi telaş ettim ne yapmam gerekiyo benim yaowww:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 saclara wax falan surme hafıf efendı modda ol ıste sakal varsa kısalt kupe cıkar ılk ıntıbada ortamı duman edecekmıs gıbı gozukme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 iş görüşmesi 9 mart'a alındı yarın değil yani biraz önce telefon geldi ama yinede 9 martta görüşcem =) iş veren güneyli çıkarsa zaten biterim hayatı zindan eder bana inşallah newyork'un içindendir ahfuaehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 valla bence sakalları tamamen kes, küpe takma, güzel bi takım elbise giy. Eğer öğle vakti bi yere gidicekseniz(restoran vs.) içki ikram ederse ''size katılmaktan zevk duyarım de''(babam vermişti bu taktiği ertesi gün işteydim). Akşam zaten içersiniz fsdf. Hatta bence bi yerden güzel bir araba bul gezdir tozdur vs. ne bilm lan işte bol şans cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Work and travel'ın görüşmesi bu yani the marmaranın artık hangi salonunda bilmiyorum orda olcak sırayla konuşcaksın mülakat tarzı ama adam beğenmezse yok seni işe almam der öle bi şansım yok yani arabayla gezdirmek gibi falan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kıyafette renk seçimine dikkat et ilk görüşmede kahvernegi,siyah vb renkleri tercih etme. sorduğu sorulara evet,hayır gibi kısa cevaplar verme açıklayıcı çok uzatmadan kısa ve öz konuş. gülümseme de çok önemli tabi sırıtmadan hafif bi gülümsemeyle selamlaş ilk izlenimde çok önemlidir. göz teması kur,kendinden emin bi duruş takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 valla ben serseri gibi gittim şirkete %15 ortak oldum cıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fistan said: valla ben serseri gibi gittim şirkete %15 ortak oldum cıktım. Hangi şirket? Maaş? Babamın yanından daha rahat olabilirmiyim? Ark olalımmı plx? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 tezgel inş. %15 ortak. olamazsın. üzerim ben seni. uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fistan sana iş görüşmeye gelcem ben afhuaehfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Fistan said: valla ben serseri gibi gittim şirkete %15 ortak oldum cıktım. oğlun oliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi takım Giy kendine güven kes sakalları küpeyide cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kirli sakal bırak ve küpe tak..takım elbise giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 iş nedir ki yani, ona göre imajını ayarlarsın gidip rock muzik produktorune sinek kaydı traş, yapıstırımıs sac, kupesiz kulak, takim elbiseyle cıkmak da olmaz adamın senden beklentisini dusun ona gore giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Work and Travel, hmm.. Bi blazer ceket, altına kot, içine casual tarzı bir gömlek ve kravat fena olmaz sanırım. Traş olman gerekir haliyle, saçın düzgün olsun ama abartılı olmasın, görüşeceğin kız arkadaşın değil sonuçta. Tek küpe olsun, küçük olsun, halkalı olmasın. Sonuçta gençlere özel bir olay Work & Travel, full takım giymene gerek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bende gangrene katılıorm sakalları kes ama ufak bi küpe olsun kravatda da gerek yok bi ceket,gömlek,pantalon git.=)(benim düşüncm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ilk izlenim onemlidir. Sahsen ben kot gomlek pantolan giyip gelen elektrik muhendislerinin yanina - koyup basliyorum gorusmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o elektrik mühendisi değil galiba =) e zaten work & travel bu.. Dişi deyimiyle "Spor şıklık".Öyle giyin. Work&Travel biraz da deli işidir yani.E orda sana bi genel müdür koltuğu vericek falan da değiller..Kahve falan yapcağın seviyede bi işe giriceksin galiba(geçen yıl bi ark öyle çalışmıştı mesela) ne gerek var o zmn takım elbiseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar