Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran kartı

StJoe

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum şu an gf 4 mx 440 ım var, ucuz ve performansı eski kartımdan çook daha iyi bir kart olduğunu düşündüğüm gf fx 5600 hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum ( 256 mb) kart hakkındaki bilgi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari rr3 Skald(Merlin Midgard)
Sosyal ağlarda paylaş

benimkida 256 mb gforce fx 5600 hardisc de 80 MAXt hicbisey olmuyo full detail takiliyosun kafana gore[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

hic düşünme bile 5600 e vereceegin paraya git bi ati radeon 9600 xt al derim.
Ekran karti rehberi olarak da tomshardware.com.tr den yeterli bilgiyi edinebilirsin sanirim.

Nvdia yalan artik bi mx 440 kullancisi olarak üzülerek sölüyorum :([signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
[b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b]
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

stj ben 256 radeon aldim gayet memnunum fiyatida cok makuldu 190$+kdv iki acc sokuyorum biri buffbot movie kaydediyorum ustune hala tas gibi ustelik hd im inanilmaz derecede kotu benim 20 gb tas devrinden kalma bisi[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Gwaledric lvl 50 Armsman RR 3L5 - Kay
Yettimgare lvl 50 Thane RR 3L7 - Merlin
Astinus lvl 50 Paladin RR 3L8 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

raddeon 9500pro kullanıorum 6-7 aydır, ve hiçbi zaman sarıya inmedi fps göstergem. ayrıca driver sorunu falan da yok atinin. thalion un kendi makinasının sakatlığıdır o. nvidia dan kart alınmaz, hiç düşünme radeon al derim[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.paticik.com/forum/area.php?id=63

BAggio demeden ben diyim dedim heahahfsgklfg[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:

[Bu mesaj Durlag tarafından 22 January 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Durlag tarafından 22 January 2004 12:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi radeon tavsiyeleri için teşekkğürler ama amd kullanıcısına tavsiyede bulunuyosunuz kt 600 anakart kullanıyorum radeon 9600 kullanamam... ayrıca birkaç test soonucu inceledim fx 5600 le nerdeyse hiç fark yok... bide 9600 proların en salata markaları bile 350 $ dan başlıyo 190 $ olan pro serisi değil[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/arama.asp?box=b&find_spec=9600
arastirmadim bile hepsiburada.com da fiyatlari bu kadar sen nereye baktin ben onu anlayamadim.
kt600 ile uyumlu olmadigini nereden cikardin birde bunu anlamadim.
dahasi da var 5600 ile arasinda fazla bir fark yok dedin bunu nereden buldun :)[signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
Sosyal ağlarda paylaş

stj abi bende amd kullaniyorum bide eminim yani pro serisi en basitiki ornek kutuda essekler gibi 9600 pro ivir zivir yaziyo windowstada ekran karti ayarlarindan gorebiliyosun bence bi fiyatlari kontrol et sen 9800 pro ya bakmis olabilirsin onun fiyati ucuk kacik dedigin gibi 350 500 arasi bisiler ama 9600 190+kdv kayet makul bi fiyat simdiya kadarda bi sorunum olmadi[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

bak hatta osirisin verdigi link tede buldum
POWERCOLOR ATI RADEON 9600 PRO EZ 256 MB DDR EKRAN KARTI 211$+kdv diyo[signature][hline]Gladric lvl 50 Mercenary RR 8L3 - Kay
Sosyal ağlarda paylaş

kt 600 le çok sorunlu çalışıyo ati radeonlar enforce board la kullanılabilir...
3 d mark 2003 demo testini incekledim (bu demo oyun kullanıcıları için en iyi seçimdir) 11000 9600 un sonucu
10200 fx 5600 un sonucu...
excalibur 9600 pro 128 mb fiyatı 250$ dı en son baktığımda hem dediğim gibi 96000 tavsiye edicek birine baksaydım ona göre sorardım dikkat ederseniz 5600 performansıyla ilgili bilgi sahibi olanlardan fikir istiyorum şu an 9600 performans ve uyumluluğunu yeterince biliyorum ...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Sosyal ağlarda paylaş

fx 5600 128 mb kulanıcısı olarak memnunum.

Çift account, FPS genelde yeşil, bazen sarılara kayıyor. Full detail de değilim yalnız, hatta 800x600 takılıyorum. Fakat bunun kartla pek alakası yok, processorum AMD 1.3 Ghz ehühe :P

ekran kartı eskisiyken SI mümkünsüzdü bu makinede... Şimdi fena değil... Yani kart iyi gibi geliyor bana...

Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade
Laimes - His Dumb Bot
Sosyal ağlarda paylaş

Kt 600 ile uyum sağlamamasi ilginc ama herneyse zaten sen kafaya koymussun ben 5600 alicam diyorsun :)
ama merak ettim bendede kt600 var asus marka 1 aya varmaz bir tane ati alayim diyorum. ve ilk defa duyuyorum sorun cikarttigini.[signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
Sosyal ağlarda paylaş

direkt bi çakışma yok ama kt 600 ile ati kullanıldığında çok sık sistem hataları meydana geldiğini çok sağlam bir kaynaktan öğrendim doğruluğu konusunda şüphem yok.. aynı kaynağın söylediğine göre enforce ile atinin uyumunun mükemmel olduğunu biliyorum... lakin epox enforce lar 150 $ msi kt 600 ise 74 $ ikilemdeyim bilmiyorum...
elbette ati nin performansını biliyorum eğer söylendiği gibi ise yani 9600 pro 256 mb 190 $ sa hemen yarın (cuma günü) alıcam kartı ama bugün sordum bayii fiyatı olarak 128 mb 199 $ ...[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Osiris_Quidam, 22 January 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
Kt 600 ile uyum sağlamamasi ilginc ama herneyse zaten sen kafaya koymussun ben 5600 alicam diyorsun :)
ama merak ettim bendede kt600 var asus marka 1 aya varmaz bir tane ati alayim diyorum. ve ilk defa duyuyorum sorun cikarttigini.

çoğu satıcı malesef elindeki ürünü satmak adına uyumlu diyor.. cihazı yükleyi,p çalıştırabildiğin goğru ama inanılmaz sorunlu dikkat etmeni tavsiye ederim[signature][hline]Stjoseph rr7 Paladin (Kay Albion)
Sosyal ağlarda paylaş

hayir yani baya uzun zamandir donanim forumlari okuyorum ve ilk defa ati kartlarinin kt 600 ile cakisma yarattigini yani sorun yarattigini duydum ki bunlar satici değil kullanici idi. bakalim yakinda alirim eger sorun cikartirsa geri veririm bilgisayarcim ile biraz ahbap olduk da :)[signature][hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
Sosyal ağlarda paylaş

bende epox nforce2 anakart ve ati rodeo 9600 pro 128 var. (199+kdv civari bişe)
makina gayet huzurlu çalışıyor. sistemin yavaş bacağı hard disk kaldı 7200 rpm 80 gb.
örneğin housing zoneda hd işini bitirene kadar kasılıyor işi bittikten sonra ekran kartı gene huzur buluyor.[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L2
Sercain 50 Cleric 3L5
Margot 49 Theurg 3L7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...