Necroshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Ya bu blackthorn revenge ve ilerde cıkcak olan uo:age of shadow falan sphere ın hangi surumuyle calısıyo yada elimizde varsa osi ye ragmen kendimin server acmak istersen ole bir olaanagımız varmı?
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 sphere ile çalışmaz sanırım, olay emu ile değil client ile alakalıdır.. yeni client destekleyen serverlarda lbr olur.. polde ignition ya da uo_rice ile istediğin client ile girebilirsin.. aynı şekilde uox ve runuo da da olur bu..[hline]Join Me!
Necroshine Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 biraz daha acık olup nerden ulabılecegımı de yazarmısın :) Bu arada uppp !!!
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 demek istediğim sphere ile yapamazsın (ukala görünmek istemiyorum sphere sürümlerini de takip etmiyorum ama en son sürümünde desteklemiyordu, büyük ihtimalle de hala desteklemiyor) pol ya da uox(ya da runuo?) a geçeceksin..[hline]Join Me!
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Sphere 99n ve sonrası LBR yi destekliyor ancak 99u surumu ve sonrasi LBR icin stable olarak gorunuyor. Şansen localde test ettim. ilshenar i gorme ve map de kaybolma zevkinede eriştim.Bir Gargoyles Sehrini bulcam diye ne kadar dolastım bilemiyorum :) [hline]*This is my gift and my curse* [Bu mesaj jonq tarafından 30 Ocak 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Smokey Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 runuo yu kur ardından connector olarak uogateway bul kur ve gir[hline]www.exile.gen.tr
Brantal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bende lbr yüklü fakat patchlediğim zaman yüklerken error veriyor.Nedendir?
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Ukala olmak istemiyorsan polune geri don sailcim :) Sphere LBR destekliyor gayet guzel.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: baggio@doruk.net.tr
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 stabil olabilir ancak run uo kadar işlevsel ve güzel değil sphere in lbr destekli versionları en bvasiti context menuler çok salak çatıya tıklıyorsun açılıyor yere tıklıyorsun açılıyor run uonun yanına yaklaşamaz lbr desteğinde
Öne çıkan mesajlar