Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Arkadaşlar durum vahim. Mutfağı çok feci şekilde istila etmiş durumda bu iğrenç mahlukatlar. Miğdem bulanıyor yemek yiyemiyorum. Tezgahta ve yerde görüyorum genelde. Gümüşçün(Silverfish) hakkında bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/Silverfish Böyle birşey: Evi ilaçlatmak istemiyorum. Lütfen eğer bir çözüm yolu bilen varsa yardımcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 he bizde de arada pörtlüyolar sağdan soldan selam veriyorum geçiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 edemezsin aga, geçmiş olsun yalnız değilsin :) bizde bunlara ek olarak upgrade versiyonları vardı; house centipede(türkçe karşılığını bulamadım). neyse ki kış olduğu için fazla çıkmıyorlar ortalığa sıcağı seviyor bu hayvanoğlu hayvanlar. son olarak house centipede gördükten sonra insan daha bir dost canlısı yaklaşıyor gümüşcünlere :) fobisi olan bakmasn, küfür yemeyelim sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bulaşıkları yıka. iyice temizle etrafı. hep temiz tut. o zaman azalalır belki edit: kingpinin koyduu fotoda çok sevimli çıkmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çok sevimli fd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Evimde oyle bisey olsa sokakta yatarim yemin ediyorum ABD'de kalorifer bocekleriyle yasadim gerci de, bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kalorifere böcekleri bildiin evcil hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Uf ya ciddi ciddi tırsıyorum bu hayvanatlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 temizlik yap sürekli öyle gidio bunlar. ama çamaşırsuyuyla sil heryeri. öyle suyla falan degıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yaklaşık iki saat önce soylarından birini rahmetli ettim. başımız sağ olsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yere tam ekmek koyup yere zarla vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 nedyon be ? O.o nasyani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 belediyeyi ara tüm apartmanı ilaçlasınlar. sonra geçmicek 2 ay sonra tekrar arayıp yine ilaçlamalarını isticeksin. bu süre zarfında evini temiz tutarsan yok olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahanda bağdaş kurdum oturdum sandalyeye. teşekkürler. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Abi topla mahalleden 4-5 çocuk ver ellerine birer terlik, böcek başına 25 kuruş vericem de. 1-2 saate bir tane kalmaz. Ama batarsın, baban zengin ise yap bunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yıllardır nice belgesel izlerim,kingpin'in koyduğu mahluğu ilk defa görüyorum.Abi ülke terkettirir o böcek o ne ya =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 biz küçükken kafası ne taraf diye incelerdik bunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bukelamun beslemeye başla o mutfakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Herkes saçmalamış yaa.. Valla ilaçlatmadan kurtulamazsın, 1 gün çıkacaksınız ailecek, gelecek profesyoneller kökünü kurutacak... ama benim geliştirdiğim bir çözüm var onu dene önce istersen. Bu da ilaçlama özünde ama kendin yapacaksın. Raid in köpük formunda böceksavarı var ya. Çalkalıyorsun sonra sıktığın yerde traş köpüğü gibi kalıyo. Onunla çıktıkları yerleri, çıkabilecekleri yerleri bi güzel kapatacaksın. Lavabo, banyo delikleri, mutfak eşyalarının altları birleşme noktaları falan... 2 Haftada 1 yap bunu. 1 ayda çözülüyor, çözülmese bile baya baya azalıyor.. Ben böyle hamamböceklerinden bile kurtuldum bütün apartman kaos yaşarken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Peki bu raidin böceksavarı tehlike arz etmez mi? Sonuçta mutfak,yemek yenilen yer. Böcek öldürcez diye kendimizi zehirlemeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 abi gidipte tabağın içine sıkmayacan heralde, yada köpüğün üzerine düşen yemeği de alığ yemeyecen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 o bocegin ciktigi yerden yemek yiyorsan zaten ilacindan zarari gelmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 gerci evinden fare cikan bir insan olarak bunu dememde bir paradoks olusturdu kafamda ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fare küçük olduğu sürece pek tatlı bi hayvandır. böcekler de kafidir küçük oldukları sürece. hatta tesbih böceğiyle ile çeşitli oyunlarımız vardır, ama öldürmeyiz, zararsız şeker bi böcek. ha kakalak, kalorifer böceği, eralp'in koyduğu şu ucube... onları yakarım. kavrulsun şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yalarım onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar