Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gümüşçün böcekleriyle nasıl mücadele ederim?

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar durum vahim. Mutfağı çok feci şekilde istila etmiş durumda bu iğrenç mahlukatlar. Miğdem bulanıyor yemek yiyemiyorum. Tezgahta ve yerde görüyorum genelde.
Gümüşçün(Silverfish) hakkında bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/Silverfish
Böyle birşey:

Evi ilaçlatmak istemiyorum. Lütfen eğer bir çözüm yolu bilen varsa yardımcı olun.

Sosyal ağlarda paylaş

edemezsin aga, geçmiş olsun yalnız değilsin :) bizde bunlara ek olarak upgrade versiyonları vardı; house centipede(türkçe karşılığını bulamadım). neyse ki kış olduğu için fazla çıkmıyorlar ortalığa sıcağı seviyor bu hayvanoğlu hayvanlar. son olarak house centipede gördükten sonra insan daha bir dost canlısı yaklaşıyor gümüşcünlere :)

fobisi olan bakmasn, küfür yemeyelim sonra :)

Sosyal ağlarda paylaş

Herkes saçmalamış yaa..

Valla ilaçlatmadan kurtulamazsın, 1 gün çıkacaksınız ailecek, gelecek profesyoneller kökünü kurutacak...

ama benim geliştirdiğim bir çözüm var onu dene önce istersen. Bu da ilaçlama özünde ama kendin yapacaksın. Raid in köpük formunda böceksavarı var ya. Çalkalıyorsun sonra sıktığın yerde traş köpüğü gibi kalıyo. Onunla çıktıkları yerleri, çıkabilecekleri yerleri bi güzel kapatacaksın. Lavabo, banyo delikleri, mutfak eşyalarının altları birleşme noktaları falan... 2 Haftada 1 yap bunu. 1 ayda çözülüyor, çözülmese bile baya baya azalıyor..

Ben böyle hamamböceklerinden bile kurtuldum bütün apartman kaos yaşarken =)
Sosyal ağlarda paylaş

fare küçük olduğu sürece pek tatlı bi hayvandır. böcekler de kafidir küçük oldukları sürece. hatta tesbih böceğiyle ile çeşitli oyunlarımız vardır, ama öldürmeyiz, zararsız şeker bi böcek.

ha kakalak, kalorifer böceği, eralp'in koyduğu şu ucube... onları yakarım. kavrulsun şerefsizler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...